Сближаването между партньорите в една двойка невинаги идва спонтанно и

...
Сближаването между партньорите в една двойка невинаги идва спонтанно и
Коментари Харесай

Ето 6 навика, които сближават двойките

Сближаването сред сътрудниците в една двойка не всеки път идва непринудено и от единствено себе си. Нужно е да се работи целеустремено в тази посока, тъй като единствено любовта не е задоволителна. Както за реализирането на дълготрайна здрава връзка са нужни доста взаимни отстъпки, по този начин за доближаването е нужно сътрудниците да се стараят да прогонят рутината и битовизма в сивото всекидневие. Кои са навиците на двойките с огромна непосредственост между тях, които могат да ви оказват помощ и вие да съумеете да се сближите повече с колегата си?

Сходни ползи
Когато сътрудниците в една връзка нямат нищо общо във връзка с ползите си е доста мъчно да се сближат на прочувствено и духовно равнище и назад. Не е наложително всичките ви ползи да си съответстват изцяло. Достатъчни са няколко сходства, с цел да имате общи пристрастености, в които да горите дружно.

Близките сътрудници обичат да вършат неща дружно
За да се сближите повече вземете образец от двойките, които са извънредно близки и това проличава от държанието им. Те имат обичани занимания, които обичат да вършат дружно – вървят в парка, карат колело, катерят се в планината, пазарят дружно, спортуват. Няма значение каква интензивност ще изберете. Важно е да отделяте време да вършиме нещата дружно.

Време надалеч от технологиите и мрежата
За да се сближите повече и да прекарвате пълноценно време дружно, отделяйте се от обществените мрежи, електронните устройства и интернет за известно време. Прекарвайте го единствено в компанията на обичания човек.

Правете живота на колегата си по-лесен
Колкото повече улеснявате живота на колегата си, толкоз по-лесно ще ви е да се сближите. Ако непрекъснато търсите мотив за спор, за препирня, пробвате се да го измененията и го критикувате, това ще го отблъсне и ще ви отдалечи един от различен.

Близките двойки се усещат като тим
За да се сближите вземете образец от сътрудниците, които демонстрират непосредственост между тях. Те се държат като един тим, който работи дружно, който се поддържа и пази. Това в действителност сближава.

Не влизайте в коловоз
Лесно е да се каже, мъчно е да се извърши. Много двойки ще се съгласят, че навлизането в коловоз става незабелязано и подкопава близостта във връзката. За да избегнете това, старайте се да бягате от коловозите. Правете разнообразни неща всеки ден. Бъдете по-спонтанни и не се вкопчвайте в съответен график. Ако работното ви всекидневие постанова това, старайте се да си открадвате всеки свободен момент, с цел да вършиме нещо друго.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР