Сблъсъкът между ПСЖ и Манчестър Сити е най-вълнуващият във втория

...
Сблъсъкът между ПСЖ и Манчестър Сити е най-вълнуващият във втория
Коментари Харесай

Проблеми в рая: ПСЖ приема "Сити" с Меси, но и с напрежение между звездите

Сблъсъкът сред ПСЖ и " Манчестър Сити " е най-вълнуващият във втория кръг от груповата фаза в Шампионската лига. Двата отбора се изправят един против довечера от 22 часа на " Парк де пренс " в Париж, а мачът ще бъде повтаряне на полуфиналните срещи от предишния сезон, когато " жителите " отстраниха френския си противник след две победи.

Парижани позволиха неточност на старта, завършвайки 1:1 с надалеч по-непретенциозния отбор на " Брюж ". В първата си среща пък " Сити " разгроми " Република България Лайпциг " с 6:3.

Снимка: Reuters

В отбора на Маурисио Почетино се завръща Лионел Меси, който пропусна последните два мача поради контузия. В последния дуел, в който игра, аржентинецът бе сменен и реакцията му към Почетино провокира доста мнения и неразбиране дали сред двамата не е назрял спор.

Но това май е единствено началото на зараждащото се напрежение сред звездите на ПСЖ. Килиан Мбапе бе сменен при триумфа над " Монпелие " през уикенда, а камерите го уловиха на скамейката да се оплаква на Идриса Гей от Неймар, че " не му подава по този метод ".

" Случват се такива неща сред огромни играчи. Те желаят да печелят и да оказват помощ на тима да реализира задачите си. ", по този начин Почетино разяснява обстановката с Неймар и Мбапе.

Снимка: Reuters

Преди началото на сезона Мбапе бе свързван с овакантяване на ПСЖ, и трансфер в " Реал ". Мадридският исполин бе подготвен да извади 200 млн. евро, само че шефовете на парижани отхвърлиха, защото желаят да нападат трофея в Шампионската лига с Мбапе, Неймар и Меси.

Срещата довечера ще бъде и двубой сред Меси и някогашния му треньор в " Барселона " Пеп Гуардиола. Двамата бяха дружно при каталунците и завоюваха безчет купи в най-успешния интервал в историята на клуба.

В другите по-интересни мачове през днешния ден " Милан " приема " Атлетико " Мадрид, а " Ливърпул " гостува на " Порто ".

***

Информация за коефициенти за това и други спортни събития можете да намерите на
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР