Сблъсъкът между настоящия шампион на WBO, WBA, IBF и IBO

...
Сблъсъкът между настоящия шампион на WBO, WBA, IBF и IBO
Коментари Харесай

Две са възможните дати за мегасблъсъка Джошуа – Пулев

Сблъсъкът сред сегашния първенец на WBO, WBA, IBF и IBO в тежка категория, Антъни Джошуа, и българинът Кубрат Пулев е все по-близо. Преговорите сред двете страни към момента текат, откакто и от двата лагера желаеха спомагателна пролонгация, с цел да уточнят последните елементи по договорката, осведоми gong.bg.

Преди дни сътрудникът на британеца - Еди Хърн разгласи, че имат потребност от още две седмици, с цел да приключат сделката и съобщи, че съвсем на 100% борбата ще се състои в родината на Джошуа - Англия.

„ Това е съвсем несъмнено. Почти, тъй като не е подписано и подпечатано. Имаме още време, получихме удължение на периода за договаряния. Всичко е съвсем решено, доста сме близо. Ние желаеме мачът да е във Англия, само че в действителност най-важното е да е там, където боксьорите да изкарат най-вече пари от него. Може би ще се наложи да мислим за дата при започване на юни. Ако желаеме стадиона на Тотнъм, който е безспорна цел номер едно, би трябвало да е през юни ”, призна Хърн.

Набелязаните местоположения от Хърн са четири и това са стадионите „ Емирейтс ”, „ Тотнъм Хотспър Стейдиъм ”, „ Туикенхам ” и „ Принсипалити Стейдиъм ”.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР