Сблъсъкът между Манчестър Сити и Ливърпул за върха в класирането

...
Сблъсъкът между Манчестър Сити и Ливърпул за върха в класирането
Коментари Харесай

Фил Фоудън: И двата отбора се стремят към титлата, но борбата не приключва с този мач

Сблъсъкът сред Манчестър Сити и Ливърпул за върха в класирането във Висшата лига в неделя е мач, в който всеки състезател желае да взе участие, съобщи халфът на Сити Фил Фоудън. Дербито в Манчестър евентуално ще играе основна роля в битката за купата, защото победа на Сити би им осигурила преднина от четири точки при оставащи седем мача, до момента в който Ливърпул ще изпревари " жителите " при възможен триумф.

" Два тима се борят за купата във Висшата лига, доста близки по точки. Това е най-големият мач и среща, в която всички футболисти желаят да играят. Мисля, че ще има и доста неутрални фенове, които ще го гледат. Ще бъде страховит мач ", сподели Фодън пред " Скай Спортс ".
 Манчестър Сити награждава Фил Фоудън с нов контракт Манчестър Сити награждава Фил Фоудън с нов контракт
Преднината на Сити от 14 точки пред Ливърпул през януари беше понижена до единствено една точка, откакто тимът на Юрген Клоп завоюва 10 следващи мача.

Статистически данни, предоставени от Nielsen`s Gracenote, демонстрират, че успеха за ще усили възможностите им да запазят купата до 86 %, до момента в който победа като посетител за ще им даде 68 % късмет да си я върнат.

" И двата тима се стремят към купата, само че битката не завършва с този мач. Ще има още доста възходи и падения преди края на сезона ", сподели Фоудън.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР