Сблъсъкът между Манчестър Сити и Ливърпул от 13-ия кръг на

...
Сблъсъкът между Манчестър Сити и Ливърпул от 13-ия кръг на
Коментари Харесай

Ливърпул изчака своя момент и си тръгна с точка от визитата на Манчестър Сити

Сблъсъкът сред Манчестър Сити и Ливърпул от 13-ия кръг на Висшата лига приключи при резултат 1:1. Двубоят сред първия и втория в класирането приключи при тъждество.

И двата тима демонстрираха силата си в нахлуване при започване на дуела на стадион " Етихад " в Манчестър. Алисон отрази удар на Фил Фодън, а Едерсон избави изстрел с глава на Дарвин Нунеш.

" Гражданите " упражниха напън, който се отплати в 27-ата минута. Нейтън Аке изведе Ерлинг Холанд в противниковото наказателно поле. Норвежецът овладя и стреля по земя за 1:0. Нападателят означи своя гол №50 във Висшата лига в своя 48-и мач. Андрю Кол държеше досегашния връх, като бе отбелязал първите си 50 попадения в конкуренцията в 65 мача.

След почивката възпитаниците на Хосеп Гуардиола продължиха да владеят топката и да основават по-опасните положения в напред във времето. Гол на Рубен Диаш бе анулиран заради нарушаване на Мануел Аканджи против Алисон.

Мърсисайдци обаче търпеливо изчакваха своите обстановки. Най-опасната пристигна в 80-ата минута. Трент Алекзандър-Арнолд проби в наказателното поле и насочи акуратен изстрел по земя в далечния ъгъл, с цел да изравни.

Двата тима резервират позициите си в класирането. Лидер е първенецът с 29 пункта, до момента в който " алените " са с точка по-малко.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР