Сбиване в център за настаняване от семеен тип в пернишкото

...
Сбиване в център за настаняване от семеен тип в пернишкото
Коментари Харесай

Пребиха 16-годишно момиче заради пакетче семки

Сбиване в център за настаняване от фамилен вид в пернишкото село Дрен подвигна полицията и обществените служби на крайник, съобщи bTV. За случая стана ясно от обществените мрежи.
Сигналът за побоя е получен в полицията към 18:00 часа в петък, обявиха от Министерство на вътрешните работи. Подали го близки на потърпевшото момиче, с които то се свързало по телефона.
 Директорът на SOS Детски селища: На децата им е по-добре в огромните градове Директорът на " SOS Детски селища ": На децата им е по-добре в огромните градове
20 години след построяването на детското населено място SOS в село Дрен към този момент има други проекти за къщичките, които бяха финансирани с австрийск...
" Снощи дойдохме, детето е пребито от пердах, посинена е, извикахме полиция, кола за спешна помощ. Ритали я в главата, корема, окото е посинено ", описа близка на момичето.
По думите ѝ е имало педагог, само че той се обърнал на другата страна. 16-годишното момиче разказало, че причина за експанзията на две момчета станало пакетче семки. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Няколко часа продължи разпита на потърпевшото момиче, обществените и директорката на дома в полицията в Радомир.
Пострадалото момиче и сестра ѝ са настанени в центъра преди два месеца.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР