Сбъднах една 20-годишна мечта. Вече сме в ново жилище и

...
Сбъднах една 20-годишна мечта. Вече сме в ново жилище и
Коментари Харесай

Събраха Погледите На Цяла България! Вижте Първи Уникалния Нов Дом На Мира Добрева И Жоро Торнев, Ето Снимки!

„ Сбъднах една 20-годишна фантазия. Вече сме в ново жилище и за първи път ще имам посетители за Бъдни вечер. За първи път освен в новото жилище, само че изобщо, тъй като до в този момент живеехме в доста малко жилище и постоянно съм се тормозила да поканя посетители там. Това жилище в действителност е една сбъдната фантазия “, похвали се Добрева.

Водещата на „ Отблизо с Мира “ разгласява видео в страницата си във Facebook по какъв начин боядисва новата си трапезна маса. Освен новото си жилище, Мира се радва и на новата си облага, която е направена собственоръчно от нейния брачен партньор и режисьор Жоро Торнев. Освен добър в режисирането се оказва, че той сносно се оправя и с дървото. Гордата Мира пък сама се погрижи за дървото да е красиво, а по-късно призна, че ще се заеме да оправи и цялата къща.



Очевидно водещата на Българска национална телевизия не разчита на домашни помощници и се грижи за семейството си сама. Локацията на новото им жилище пък тя избра да резервира в загадка. „ Дори не мислех да споделям това, само че ето, че след толкоз години труд и старания всичко се случва “, продължи Добрева, написа Пик.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР