Създайте така модерния ефект на сияйна кожа в четири стъпки. Имаме

...
Създайте така модерния ефект на сияйна кожа в четири стъпки.
Имаме
Коментари Харесай

В страната на красотата с Надя Сивкова: Лесен грим за три минути

Създайте по този начин модерния резултат на сияйна кожа в четири стъпки.

Имаме единствено 3 минути заран, преди да би трябвало да излезем? Няма проблем – Надя Сивкова ни предлага вид за грим визия в единствено 5 лесни грим стъпки.

Подготовка на кожата

След почистването на кожата, което е наложителна стъпка преди всяко нанасяне на грим, е време да се погрижим за основата на визията ни. С потупване нанесете хидратиращия серум с хиалуронова киселина на Velnea, с цел да подхраните кожата и да я разсъните преди грима.

 В страната на хубостта с Надя Сивкова: Лесен грим за три минути

За да бъде по-дълготраен макиажа нанесете матиращата гел база Llums върху Т-зоната.

Фон дьо загар

След нанасянето на основата за грим идва ред да нанесете върху цялото лице декор дьо загар благодарение на четка или бюти блендер.

През лятото ни би трябвало артикул, който е с нежна формула, с цел да разреши на кожата ни да диша и да не запушва порите. Затова предлагаме предлагането на Той нежно хидратира кожата, без да оставя забележими несъвършенствата по лицето.

 В страната на хубостта с Надя Сивкова: Лесен грим за три минути

Контуриране на лицето

След като се опитваме да спестим допустимо най-вече време, няма да вършим контурирането в жанр Кардашиян, а единствено леко ще скулптурираме формата на лицето и ще подчертаем скулите с бронзираща пудра и руж. Ружовете на Llums са подобаващ избор за сходна визия, тъй като са мощно пигментирани и с нежна текстура, тъй че нанасянето им лишава негативно време.

 В страната на хубостта с Надя Сивкова: Лесен грим за три минути

Хайлайтър

За да реализираме стремежи лъчезарен резултат, допълваме визията с течния хайлайтър Glow Up, като го нанасяме на върха на скулите, под веждите, леко на нослето и даже на върха на устните, с цел да им придадем размер.

И червило за финиш

Една визия в никакъв случай не е същински приключена, в случай че не сме нанесли уместно червило. Избираме това на LLUMS – Lips Loving, поради матиращата му формула, която ще издържи допустимо най-дълго в летните горещени.

 В страната на хубостта с Надя Сивкова: Лесен грим за три минути

Всички артикули можете да намерите на сайта на Lilly Drogerie. 

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР