Създаването на семейство е сложен процес. Неизбежно има кризи, конфликти,

...
Създаването на семейство е сложен процес. Неизбежно има кризи, конфликти,
Коментари Харесай

5 причини, които най-често водят до развод

Създаването на семейство е комплициран развой. Неизбежно има рецесии, спорове, кавги, разногласия.. Но това в действителност е потребно за връзката, колкото и да не ви се има вяра. Ние ще ви кажем кои са същинските аргументи, заради които може да се стигне до бракоразвод.

Оженили сте се прекомерно рано

Учени от университета в Юта настояват, че девойките, които са се оженили доста млади и са имали под 3-ма сътрудници, постоянно се развеждат, тъй като са се поддали на увлечението, само че не с помислили трезво. Преди да се омъжите, е добре да помислите и с мозъка, а освен да се доверявате на сърцето!

Рутинната работа в дома

В актуалната логика на психиката съществува мнение, че прецизните правила в домашната работа могат да доведат до бракоразвод. Строгият график за хвърлянето на боклука и миенето на пода се възприемат като втора работа. Просто си създайте привички да чистите дружно, само че дано това не бъде обвързване!

Някой от вашата среда се развежда

Близката връзка с двойка, която е пред бракоразвод, може да ви повлияе зле. Можете да извършите параленост сред вашата и тяхната връзка и да си помислите, че и вие ще ги последвате.

Работата се мести и в дома ви

На работа може да вършите доста работа, да сте уважавани експерти, само че не трябва да я пренасяте в дома си. Там би трябвало да сте любящи съпрузи.

Изневяра

Разбира се, това е най-лошото нещо и малко на брой простят невярност. Но въпреки всичко никга не крийте това, тъй като не ви чака благополучен живот.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР