Създателят на Величие“ Ивелин Михайлов обяви по Нова ТВ, че

...
Създателят на Величие“ Ивелин Михайлов обяви по Нова ТВ, че
Коментари Харесай

Война във „Величие“ – Марков заплашвал Ивелин Михайлов с физическо унищожаване, искал да подкрепят програмно правителство

Създателят на „ Величие “ Ивелин Михайлов разгласи по Нова ТВ, че към него има тежки закани от страна на измисления полковник Николай Марков, който сега е началник на парламентарната група на празненства. Иска да трансферира на него ръководството на партията. В противоположен случай ще ме унищожи. Такива закани се насочат и към други депутати. Марков заплашва, че няма да си намеря място по света. Казва, че ще бъда смачкан и ще умра без достолепие. По същия метод работи и депутатът Виктория Василева, тя също заплашва, че в случай че Марков не стане ръководител на партията ще бъдем унищожени. Тя натискаше хората да гласоподават за Рая Назарян за ръководител на Народното събрание, тъй като им дали обещание нещо, добави Михайлов. Според него Марков си е трансформирал позициите, държи непристойно в пленарна зала, непрекъснато сменя тезите си. Манипулира хората, че с едно тракване на пръсти може да реши финансовите ми проблеми. Предлага ми пари, в случай че трансферира ръководството на партия на него, призна още Михайлов.

Той разкри, че полковника и Дарин Георгиев провели среща с него и разкрили, че са подготвени да поддържат програмно държавно управление, а това значи да изменим на позициите си, да предадем гласоподавателите си. Ние сме партия, обединени от една концепция да променим България. Марков преди говореше, че за три дни България ще се откаже да поддържа войната в Украйна, че ще строим АЕЦ Белене, а в този момент се вижда, че нищо не може да извърши, споделя съпартиецът му.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР