Създателите на най-мащабния фестивал за илюзионно изкуство Магична среща Златна

...
Създателите на най-мащабния фестивал за илюзионно изкуство Магична среща Златна
Коментари Харесай

Царете на магията пристигат в Бургас

Създателите на най-мащабния фестивал за илюзионно изкуство Магична среща „ Златна Котка “- Quick Hands Project показват новия си план „ Царете на Магията “ в Бургас тази събота. Топ илюзионистите на България ще показват света на магията както от близко, по този начин и на сцена, и ще дадат опция на най-любопитните да надникнат зад кулисите на изкуството, разкривайки съществени похвати и техники.

От 16.00 часа посетителите на Морската градина ще имат насладата да се забавляват с най-младите гении на българското илюзионно изкуство, които ще показват магичните си умения, освен това в най-модерния жанр на магията, а точно „ магия от близко “ (close-up magic ”).
 Световноизвестни звезди изнасят типичен концерт в Бургас Световноизвестни звезди изнасят типичен концерт в Бургас
Ценителите на класическата музика ще имат опция да се насладят довечера в Бургас на необикновен типичен концерт с присъединяване на...

Зрителите ще станат освен очевидци на магията, само че и ще могат интензивно да вземат участие в основаването и осъществяването ѝ. Между 17:30 и 18:30 ще се организира работилницата за фокуси, където всеки искащ е добре пристигнал да се научи на базови вълшебен умения.

Съботната вечер ще завърши с магичен галаспектакъл „ Царете на Магията “ с начален час 20:00 часа, който ще се организира още веднъж в градския парк на открита сцена „ Охлюва “ с вход свободен, а на сцената ще се качат създателите на магичното съдружие Дани Белев, Мистър Джим и Маг Жиров, както и Мат Мърдок.

Събитията са част от самодейността на Quick Hands Project „ Царете на Магията “, която се реализира с поддръжката на Национален фонд „ Култура “, Фондация „ За Нашите Деца “, Съюз на илюзионистите в България - СИБ, Дарик радио и Община Бургас.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР