Създадохме обединението ПП-ДБ с основната идея да поискаме подкрепата на

...
Създадохме обединението ПП-ДБ с основната идея да поискаме подкрепата на
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Ако ГЕРБ са първа политическа сила на изборите, отиваме към нов вот наесен

Създадохме обединяването " ПП-ДБ " с главната концепция да желаяме поддръжката на българските жители, с цел да можем да съставим държавно управление и да прекратим модела " Борисов ". Това съобщи Атанас Атанасов от " Демократична България " в " Денят стартира с Георги Любенов ".

Изтъкна, че ГЕРБ работят за това да има политическа неустойчивост. Борисов има проект за изтощение на съперника, те имат мощно медийно въздействие и разиграват тази история, добави Атанасов.

По думите му задачата на ГЕРБ е преди локалните избори да няма устойчива власт, с цел да направи опит Борисов да задържи феодалните владения.

" Ако ГЕРБ са първа политическа мощ, отиваме на нови избори наесен ", сподели още съпредседателят на " Демократична България ".

Атанасов разяснява още, че с цел да се получи радикална смяна в работата на прокуратурата, е нужна смяна в Конституцията. Недопустимо е магистратите да заемат политически позиции, сподели още Атанас Атанасов, критикувайки основния прокурор Иван Гешев.

Атанасов подлага на критика и президента Румен Радев и разяснява, че с законни парламентарни средства би трябвало да се ревизират дейностите на служебното държавно управление и президента Радев дали се извършва решението на 48-ото Народно събрание за военно-техническа поддръжка на Украйна.

Цялото изявление вижте във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР