--> Създадено за Happy Bar & Grill България Заведения за

...
--> Създадено за Happy Bar & Grill България Заведения за
Коментари Харесай

Заведения за хранене с безпрецедентни мерки за хигиена и защита

 --> Създадено за Happy Bar & Grill България Заведения за хранене с невиждани ограничения за хигиена и отбрана Взимат се всички вероятни ограничения и се приканват и клиентите да посещават заведения отговорно 11 март 2020, 17:30  Заведения за хранене с невиждани ограничения за хигиена и отбрана Източник: iStock/Getty Images
дна от най-големите вериги заведения за хранене в България подхваща оптимални ограничения за отбрана против разпространяване на вируси.

„ Ежедневно над 50 000 души посещават нашите заведения в цялата страна и ние сме извънредно виновни към това да предпазим оптимално нашите клиенти от разпространяването на вируси. Затова от предходната седмица сме въвели изключителни ограничения за хигиена, съобразени с всички наставления на нашето здравно министерство и европейските стандарти, които прилагаме и в нашите заведения в Испания и Англия “- сподели Теодора Попова, шеф на Нарру ЕООД.

Мерките засягат всеки стадий от софтуерния развой по подготвяне и издаване на храната.

Работните смени стартират с обзор на всички чиновници, включващ премерване на телесната температура и сключване на поименна декларация за неявяване на признаци за заболяване.

Преди започване на работа всички повърхности се почистват с дезифенктиращ препарати, съгласно региона на приложение и подобаващи за отнасяне на контактни с храни повърхности, утвърдени от Министерството на здравеопазването. Всички принадлежности и посуда се измиват машинно при температура 90 градуса. Масите, на които се сервира храна се почистват и дезинфектират след всеки клиент.

Служителите в кухнята носят ръкавици, които се сменят от време на време, като преди този момент наложително ръцете се измиват с гореща вода и сапун и се дезифенктират с антибактериален препарат, който се подава автоматизирано от диспенсер, с цел да се избегне директен контакт. Облеклата на всички чиновници, и в кухнята, и в ресторанта се изпират и гладят наложително след всяка работна промяна.

За сигурността на клиентите е обезпечен и диспенсър с дезифектиращ гел на входа на всеки от заведенията за хранене, както и кърпички на масите. Общите пространства и тоалетните се почистват и дезифенктират на всеки кръговиден час, което се записва в чек лист.

Всички артикули, с които се подготвя храната, са от локални снабдители, спрян е вноса от страните с разпространяване на ковид.

„ Ние подсигуряваме, че вършим всичко допустимо да осигурим оптималната отбрана за клиентите в нашите заведения, призоваваме и хората да посещават обществени места с нараснало внимание и в положително здраве. Вече 25 години се опитваме да покажем положителни стандарти и практики на виновен бизнес, по тази причина следим безусловно ежечасово развиването на обстановката в страната и в случай че забележим повишаване на риска от болест, ще затворим нашите заведения, тъй като в обстановки като тази бизнес ползите отстъпват на назад във времето. За момента, сходна паническа реакция не е целесъобразна, тъй като равнищата на застрашеност са минимални, само че имаме подготвеност да реагираме при всяка смяна “ - добавя госпожа Попова.

 Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза   --> Създадено за Happy Bar & Grill  1 Ще има криза в Еврозоната, само че рецесията може да не пристигна у нас  1 Ще поевтинеят ли бензин и дизел до края на март  1 Обявиха новите ограничения поради ковид  1 Ресторантьори желаят да им опростят налозите --> Пaрите ни  Ще има криза в Еврозоната, само че рецесията може да не пристигна у нас Ще има криза в Еврозоната, само че рецесията може да не пристигна у нас  Ще поевтинеят ли бензин и дизел до края на март Ще поевтинеят ли бензин и дизел до края на март  Обявиха новите ограничения поради ковид Обявиха новите ограничения поради ковид  Вижте кои са формалните почивни дни през 2020 Не пропускай  <br> Кантарджиев: Няма потвърдено лекарство за ковид <br>
Кантарджиев: Няма потвърдено лекарство за ковид
 <br> 7 <strong> съмнителни </strong> проби за <strong> ковид </strong>, болната в сериозно положение
" />
7 съмнителни проби за ковид , болната в "Пирогов " - в сериозно положение
 <br> <strong> Български пробив </strong> <strong> против ковид </strong> <br>
Български пробив против ковид
 <br> <strong> Зодиите </strong>, на които ще им върви в любовта през <strong> март </strong> <br>
Зодиите , на които ще им върви в любовта през март
Последни  Заведения за хранене с невиждани ограничения за хигиена и отбрана
Създадено за Happy Bar & Grill
Заведения за хранене с невиждани ограничения за хигиена...  <p>Мариета и Георги от <strong><span style= Мариета и Георги от Един за различен: Опитвахме с няколко...  Путин: Казвам на Тръмп – Доналд Путин: Казвам на Тръмп – Доналд  <p>Първа жертва на ковид в България, 7-ми инфектиран у нас</p> Първа жертва на ковид в България, 7-ми инфектиран у...  <p>Организации в погребалния отрасъл стачкуват в София</p> Организации в погребалния отрасъл стачкуват в София  <p>Необвързани за един ден в идния епизод на <strong><span style= Необвързани за един ден в идния епизод на All...  <p>Ще се затварят ли граници поради коронавируса</p> Ще се затварят ли граници поради ковид  Коронавирусът, ще ни удари ли с икономическа рецесия Коронавирусът, ще ни удари ли с икономическа рецесия  Renault Zoe Батерия с корав електролит дава 800 км пробег  <p><strong>Харви </strong>Уайнстийн: Дженифър Анистън <strong>трябва да бъде убита</strong></p> Харви Уайнстийн: Дженифър Анистън би трябвало да бъде убита  <p><strong>Илиана Раева</strong> стана баба за втори път</p> Илиана Раева стана баба за повторно  5 изгоди от заплащането през смарт телефон 5 изгоди от заплащането през смарт телефон  Събка Рашкова в Окръжния съд в Пловдив Дъщерята на Цар Киро отива на съд за трафик на опиати  доктор Скендер Сила „ Плюс-Минус “: Специално изявление с доктор Скендер Сила...  Паниката за ковид – генетична потребност от боязън Паниката за ковид – генетична потребност от боязън  Владимир Каролев Каролев: В Лондон никаква суматоха за ковид  Ердоган: 150 хиляди бежанци отпътуваха за Гърция Ердоган: 150 хиляди бежанци отпътуваха за Гърция  Стефан Цокев 75-годишен някогашен преподавател беше единственият посетител на „ Като...  Обявиха изключителни ограничения против разпространяването на COVID-19 в България Обявиха изключителни ограничения против разпространяването на...  intel Откриха още проблеми в процесорите на Intel Всичко от през днешния ден Виц на деня Клиент в ресторант вика сервитьора и му споделя: - Намали малко климатика, че умрях от горещина! Сервитьорът си отива. След пет минути отново го викат:… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Китай: Епидемията от ковид е овладяна Китай: Епидемията от ковид е овладяна  Български доктор сподели истината за ковид Български доктор сподели истината за ковид  Българи с пробив в разработка против ковид  Финалистите от Hell’s Kitchen 2 искрено за напрежението и компликациите в кухнята  86 година от рождението на индивида, покорил Космоса  Осми март е! Честит празник, скъпи дами Водещи вести  Обявиха изключителни ограничения против разпространяването на COVID-19 в България Обявиха изключителни ограничения против разпространяването на COVID-19 в България  <p>Ще се затварят ли граници поради коронавируса</p> Ще се затварят ли граници поради ковид  <p>Борисов: Светът <strong>не е подготвен</strong> за коронавируса</p> Борисов: Светът не е квалифициран за епидемията от ковид  Вирусолог: Има ясна разлика сред грипа и ковид Вирусолог: Има ясна разлика сред грипа и ковид  Цехът на Производствена повреда в „ Арсенал ”, има ранени  <p><strong>Илиана Раева</strong> стана баба за втори път</p> Честито! Илиана Раева стана баба за повторно  <p><strong>Харви </strong>Уайнстийн: Дженифър Анистън <strong>трябва да бъде убита</strong></p> Харви Уайнстийн: Дженифър Анистън би трябвало да бъде убита  <p>Джейн Сиймор: <strong>Снимките ми по бански</strong> не са обработени</p> Джейн Сиймор: Снимките ми по бански не са обработени  <p><span style= Наоми Кембъл в защитен костюм на летището, изуми Инстаграм  <p><strong>Бункер </strong>от Втората международна война <strong>изненада </strong>историците</p> Бункер от Втората международна война изненада историците  Паниката за ковид – генетична потребност от боязън Паниката за ковид – генетична потребност от боязън  <p>Мариета и Георги от <strong><span style=
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР