Създадено през далечната 1919-а година от Уго Загато в Италия,

...
Създадено през далечната 1919-а година от Уго Загато в Италия,
Коментари Харесай

Спортен автомобил, който можете да удължавате от вековните италиански дизайнери Zagato

Създадено през далечната 1919-а година от Уго Загато в Италия, дизайнеркото студио Zagato работи през годините за съвсем всички автомобилни производители по света, само че понякога те сътворяват и лични модели в лимитирани и доста извънредни количества.

 

 
 Zagato 1
Идеите съвсем постоянно са им доста разкрепостени с много смели форми, и последният им план е тъкмо подобен - AGTZ Twin Tail - автомобил, който можете да удължавате с половин метър, с помощта на добавка към тялото, с което общия размер доближава 4.8 метра.
 Zagato 2
Идеята - това в действителност е концепцията на модел, който те основават в края на 60-те за да вземат участие в 24-те часа на Льо Ман, а задачата на тази добавена опашка е да стабилизира автомобила при непрекъсната висока скорост до и над 300 км/ч.
 Zagato 3
Както в предишното, те още веднъж разчитат на шаси и задвижване от Alpine, подмарката на френския производител Renault, като в този момент модела е А110 - лек състезателен автомобил с алуминиево шаси и средноразположен мотор с кубатура от 1.8 литра с турбокомпресор и мощ от 252 до 292 конски сили и лично тегло от 1100 кг.

Все още не са разкрити формалните характерности, които допускаме, че ще са много разнообразни, както и интериора на модела, само че ще бъдат създадени единствено 19 броя.

Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР