Създадените политики за производителността на нашата икономика и успешните политики

...
Създадените политики за производителността на нашата икономика и успешните политики
Коментари Харесай

ГЕРБ: БСП да решат проблемите в собствената си къща

Създадените политики за продуктивността на нашата стопанска система и сполучливите политики очевидно изнервят Българска социалистическа партия. Решете проблемите във вашата къщурка, не ги пренасяйте в къщата на страната. Това съобщи националният представител от ГЕРБ Александър Иванов, съобщи БГНЕС.
На ексклузивен брифинг в Народното събрание ръководещите дадоха отговор на рецензиите на Българска социалистическа партия, свързани с проектобюджета за 2019 година.
„ Не чакам доста от хората, които съумяха на три пъти да банкрутират българската страна, да „ изядат” спестяванията на хората и да създадат заплатата 2 $, а пенсиите – 1 $. Не чакам от тях да познават основите на икономическата доктрина и фискалните политики. Именно за това желая да обясня на Българска социалистическа партия и техните експерти, както и на госпожа Корнелия Нинова по какъв начин се образуват множеството доходи в бюджета – от изсветляването на стопанската система “, уточни още Александър Иванов.
От ГЕРБ се аргументираха още с регистрирания напредък в стопанската система, както и с нараствания БВП. През 2009 година Брутният вътрешен продукт е бил на равнища от 55 милиарда лв., а тази година се чака да доближи 110 милиарда лв., което два пъти повече. Управляващите акцентираха още нарастването на междинната работна заплата и покачвания рейтингов стандарт на страната ни от няколко международни организации.
„ Предвидимост и растеж на стопанската система ще има през идващите няколко години, макар приказките на Българска социалистическа партия. Това очевидно доста изнервя нашите политически съперници. Те стават доста по-несдържани, все по крайни в неистините, които приказват “, счита депутатът.
Колегата му Маноил Манев разяснява и изявлението на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която съобщи, че ГЕРБ са хвърлили по-малкия си съдружен сътрудник „ на кучетата “ поради протичащото се Държавната организация за българите в чужбина и задържания ръководител Петър Харалампиев, който е кадър на патриотите. Нинова направи прилика с Реформаторския блок и повдигнатото поради имунизациите обвиняване на тогавашния здравен министър Петър Москов. „ ГЕРБ е пореден и това всеки го знае в България. Всеки може да го види. Всеки, който наруши закона, получава своето място. Няма свещени крави в връзките на ГЕРБ “, счита Манев.
„ Не може да си честен стожер, не можеш да даваш морални оценки, когато в твоята парламентарна група се намира Манол Генов “, акцентира още националният представител, визирайки обстоятелството, че против Генов има повдигнато обвиняване за пазаруване на гласове.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР