Създадена през юли 2023 г. в Съединените щати Службата за

...
Създадена през юли 2023 г. в Съединените щати Службата за
Коментари Харесай

Поредна руска пропаганда: САЩ подготвят нова пандемия

Създадена през юли 2023 година в Съединените щати Службата за политика за подготвеност и реагиране при пандемии приготвя нова пандемия посредством мутиращи вируси. Това съобщи началникът на войските за радиационна, химическа и биологична отбрана (ВХБЗ) на въоръжените сили на Руската федерация генерал-лейтенант Игор Кирилов, представен от прокремълската организация ТАСС.

" Следващата стъпка за Съединените щати да изпълнят стратегическите си проекти за определяне на световен биологичен надзор беше основаването на Службата за политика за подготвеност и реакция при пандемия. Предполага се, че новата конструкция ще дава отговор за определянето на курса и координирането дейности за битка с известни и незнайни биологични провокации, в това число патогени, които биха могли да провокират нова световна изключителна обстановка “, съобщи той.

Според Кирилов Съединени американски щати са почнали да се приготвят за нова пандемия посредством търсене на вирусни разновидности.

" Ние не изключваме потреблението от страна на Съединени американски щати на по този начин наречените защитни технологии за нападателни цели, както и за задачите на световното ръководство посредством основаване на спешни обстановки от биологичен темперамент “, съобщи той.

Кирилов добави още, че предпочитаните области на ръководство включват работата по основаването на ваксини и медикаменти за прекъсване на вируси и техните генетично модифицирани разновидности, както и въвеждането на модерни технологии в биопроизводството. " Структурата ще се оглавява от специфичен асистент на президента и старши шеф по световната здравна сигурност и биосигурност в Съвета за национална сигурност генерал-майор от военновъздушните сили в оставка Пол Фридрихс “, заключи ръководителят на съветската РХБЗ.

Твърденията на Кирилов са следващата хибридка на Кремъл, който употребява разнообразни средства и разкази, с цел да нападна Съединени американски щати и Запада, вменявайки им виновност за всички провинения на този свят. Много правдоподобно е също Москва да фабрикува умишлено нови закани за човечеството, с цел да отклони вниманието на международната демократична общественост от непрекъснатите удари на окупаторите по украински градове и мародерството на нашествениците над украинското население, които правят безнаказано. Нещо повече - да провокира нова суматоха и боязън, каквато към този момент човечеството претърпя по време на пандемията от Ковид-19, взела милиони почтени жертви.

В същото време претекстът или повода Съединени американски щати да прибягват до основаването на нова пандемия, с цел да наложат световното ръководство посредством основаването на спешна обстановка от биологичен темперамент наподобява чудовищна, само че не по-голяма опасност от имперската политика на диктатора Путин и неговото обграждане, които се стремят с всички сили и средства да наложат нов международен ред, в който Русия още веднъж да има някакво преобладаващо място. Което прави не Съединени американски щати, а Русия е най-голямата опасност в международен мащаб и това го означават редица международни специалисти и анализатори.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР