Съюзниците трябва да се активизират и да харчат повече за

...
Съюзниците трябва да се активизират и да харчат повече за
Коментари Харесай

Дейвид Камерън настоя съюзниците в НАТО да увеличат разходите за ...

" Съюзниците би трябвало да се засилват и да харчат повече за защита пред лицето на продължаващата съветска експанзия и един по-опасен свят ", уточни Камерън, като се чака да повтори тези думи в тирада във връзка на 75-тата годишнина от основаването на НАТО.

 

Британският посланик номер едно ще изиска от съдружниците да одобрят ръководените от Англия начинания за доставка на натовски общоприети ракети и муниции за украинските въоръжени сили. Обединеното кралство похарчи милиарди долари в поддръжката си за Украйна от 2022 година, когато започва нашествието.

" Тъй като Украйна е по-близо до НАТО от всеки път, би трябвало да поддържаме сериозната поддръжка, от която Украйна се нуждае, с цел да завоюва войната “, безапелационен бе Камерън. Той също така уточни уговорката на НАТО да интегрира Украйна в Алианса, потвърждавайки консенсуса на всички съдружници по отношение на бъдещото участие на Украйна.

 

Припомняме, че през февруари Англия разгласи нов пакет от наказания против Русия и съобщи, че се стреми да редуцира както средствата на Владимир Путин за защита, по този начин и оръжейния му боеприпас.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР