Съюзниците ни готвят нов ценови шок! Този път са решили

...
Съюзниците ни готвят нов ценови шок! Този път са решили
Коментари Харесай

Съюзниците ни готвят нов ценови шок

Съюзниците ни готвят нов ценови потрес! Този път са решили да се откажат от евтиния съветски нефт и да купуваме безценен съветски нефт!

Съюзниците ни готвят нов ценови потрес! Този път са решили да се откажат от евтиния съветски нефт и да купуваме безценен съветски нефт! Както се сподели към този момент получиха опит с газа, а по всичко проличава, че им е харесало, а и народа щом си трае, значи му харесва!

Нова секира точи и държавното управление, което се кани да ни вкарва еврото, само че не споделя по какъв курс ще го направи?! Вероятно и заради тази причина се опита тихомълком да ни обере на последното си съвещание, само че не би! Както към този момент съм ви казвал с такива съдружници и с такова държавно управление врагове не ни трябват!

Върху нашата блага родина за жалост е щръкнал още един проблем и той е, че липсва надеждна опция, която да предложи решения на проблемите, а както се вижда жителите са тотално неглижирани!

Гледам в този момент и един от БСП-то се изтъпанчил в ефира на една телевизия и разтяга едни опашати неистини, като че ли хората са дебили и не знаят какво се случва. Приказките му са в цялостен синхрон с тези за евтините дърва на Корнелия, които никой не видя къде се продават!

Димитър Байрактаров

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР