Съюзниците на губернатора на Флорида Рон ДеСантис и Disney постигнаха

...
Съюзниците на губернатора на Флорида Рон ДеСантис и Disney постигнаха
Коментари Харесай

Споразумение, постигнато в съдебно дело между губернатора на Флорида Рон ДеСантис и Disney

Съюзниците на губернатора на Флорида Рон ДеСантис и Disney реализираха съглашение за споразумяване на делото за това кой управлява ръководещия регион на Walt Disney World.

В на среща членовете на борда на Центъра за контрол на туризма в Централна Флорида утвърдиха съглашението за съглашение, поставяйки завършек на съвсем две години правосъдни разногласия, които бяха провокирани от поглъщането на региона от страна на господин ДеСантис от последователите на Disney след опълчването на компанията на така наречен Не казвай гей “.

Законът от 2022 година не разрешава уроците в класната стая по полова ориентировка и полова еднаквост в ранните учебни години и беше подсилен от господин ДеСантис, който употребява Дисни като боксова круша в речи, до момента в който не го в профил неговата президентска акция тази година.

Като наказване за опозицията на Дисни, господин ДеСантис пое ръководството на региона посредством закон, признат от следения от републиканците законодателен орган на Флорида, и назначи нов контролен съвет.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР