Съюзът на ветераните от войните на България отличи със знак

...
Съюзът на ветераните от войните на България отличи със знак
Коментари Харесай

„Пътнически превози“-Сливен получи отличие за грижата към ветераните от войните и военноинвалидите

Съюзът на ветераните от войните на България отличи със знак „ За благодарност “ шефа на „ Пътнически транспорти “ ЕООД – Сливен инж. Енчо Петров.

По покана на съюза, премията бе връчена от кмета Стефан Радев. Това стана на среща в Общината с представители на регионалната и общинската структури на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и запаса /СОСЗР/.

„ За разлика от други общини, от пет години насам в Сливен се обезпечава гратис пътешестване за околните и лицата, които се грижат за ветераните “, съобщи полк.о.з. Божидар Борденяшки, регионален ръководител на СОСЗР. Същият обществен ангажимент от общинската компания е стихотворец към близки на военноинвалидите. Става дума за хората, които купуват медикаментите, доставят храната им от военния стол и реализират връзка с институциите, поради което се постанова всекидневно да употребяват градския превоз. “Безплатните карти са израз на съпричастност. Горещо благодарим “, означи ще полк.о.з.Борденяшки, ръководител на  СОСЗР в област Сливен.

През посочения интервал безвъзмездни транспортни карти са обезпечени на лица, грижещи се за четирима ветерани, както и за 59 военноинвалиди и техни близки. Управителят на „ Пътнически транспорти “ е един от първите носители на новоучредения знак „ За благодарност “.

В срещата участваха още секретарят на СОСЗР в област Сливен полк„ о.з. Ангел Васков и ръководителят на СОСЗР в община Сливен полк.о.з. Петър Грабчев.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР