Съюзът между ГЕРБ и ПП/ДБ е коалиция, сглобена от омерта

...
Съюзът между ГЕРБ и ПП/ДБ е коалиция, сглобена от омерта
Коментари Харесай

Нинова за кабинет ГЕРБ-ПП/ДБ: Коалиция, сглобена от омерта и желание за власт

Съюзът сред ГЕРБ и ПП/ДБ е коалиция, съединена от омерта и предпочитание за власт. Тя цели да избави Бойко Борисов. Това съобщи в ефира на БиТиВи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Тя разясни, че това е безпринципна  и най-голямото изменничество в историята.

По думите й по време на договарянията сред ГЕРБ и Българска социалистическа партия за държавно управление с първия мандат не е станало ясно какъв кабинет предлага ГЕРБ, с какви специалисти и с какъв небосвод. Нинова изтъка и разминаване сред двете партии по основни въпроси.

Лидерът на Българска социалистическа партия уточни, че да не поддържа кабинет на ГЕРБ. Тя посочи, че решението няма нищо общо с Иван Гешев.

Нинова посочи, че Българска социалистическа партия са предложили друга идея - кабинет с ясни цели, с явен времеви небосвод, управляван от надпартиен министър председател. Лидерът на Българска социалистическа партия акцентира, че ГЕРБ и ПП/ДБ са сбъркали структурата и са тръгнали по противоположния ред.

за премахване на основния прокурор, Нинова дефинира като груба интервенция в правосъдната власт. Това е една рекламация, без Габриел да е министър председател и да има правосъден министър, акцентира водача на Българска социалистическа партия.

Тя посочи, че предпочитание за диалози за втория мандат от страна на ПП/ДБ не е имало, тъй като то към този момент са се договорили с ГЕРБ. Нинова бе безапелационна, че Българска социалистическа партия ще е съпротива на кабинет ГЕРБ-ПП/ДБ. Ние сме единствената партия на която ГЕРБ е предложила власт няколко пъти, а ние сме отказвали, акцентира тя.

Можеш да имаш министър председател на ротация, държавно управление на ротация, само че не и морал на ротация , сподели още Нинова.
 ПП/ДБ ще заплати сметката, а Борисов може и да ритне менчето
ПП/ДБ ще заплати сметката, а Борисов може и да ритне менчето

Според Андрей Райчев Борисов е нямал проект Б
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР