Съюзът между Дева и Скорпион не е сред най-често срещаните

...
Съюзът между Дева и Скорпион не е сред най-често срещаните
Коментари Харесай

Дева и Скорпион – рецепта за бедствие

Съюзът сред Дева и Скорпион не е измежду най-често срещаните в зодиака, защото те са доста противоположни като характери и от време на време им е мъчно да открият щастието дружно. Девата ще оцени способността на Скорпион да отгатва нейните мисли и усеща, без да е належащо да изяснява ненужно. Представителите на тези знаци са фенове на самотата и ще знаят по какъв начин и по кое време да си дадат пространството, от което се нуждаят. Понякога Скорпионът ще изненада Девата със комплицираните си настроения, които като че ли изникват от нищото. Нестабилността му обаче в последна сметка ще подложи Девата на тестване и може да сложи бъдещето на тази двойка в заплаха. Ето и повече детайлности по отношение на тяхната съгласуемост и техния любовен живот.

Резултат за съгласуемост Дева и Скорпион: 1/5

Тези знаци са доста разнообразни! Девата е умерена, внимателна и срамежлива, до момента в който личността на Скорпиона е смела, с възприятие за предимство и инстинкт. Девата е прекомерно блага, тъй че Скорпионът обича да се заяжда с нея, с цел да провокира реакция. Тя е изцяло дистанцирана и мъчно показва възприятията си, до момента в който той е открит и буен. Що се отнася до техния живот в леглото, Девата е щастлива просто да се гушка всяка вечер, само че Скорпионът се нуждае от полови връзки, които да укрепват любовта му. Когато става въпрос за финанси, Скорпионът може да бъде доста под напрежение, което нервира Девата.

Може ли връзката сред Дева и Скорпион да се оправи?

Трудно е да се повярва, че Дева и Скорпион в миналото биха могли да накарат нещата сред тях да потръгнат и това важи, както за сантименталните връзки, по този начин и за професионалните. Недоразуменията ще бъдат доста, когато Дева и Скорпион се съберат, тъй като тези два зодиакални знака просто не са на една и съща вълна. Неразбирателствата сред тях са многочислени, само че в случай че работят дружно, могат да стигнат надалеч. Скорпионът е в положение да помогне на Девата да конкретизира плановете си и дружно ще намерят мир.

Какво може да раздели тази двойка?

Както към този момент споменахме, Девата е дистанцирана и сдържана в възприятията си, до момента в който Скорпионът е на другия полюс и не страда от прекомерна невзискателност. Затова им е мъчно да се схващат. Добавете към това обстоятелството, че Девата обича да икономисва и по тази причина би се вбесила от лудото държание на Скорпиона във връзка с финансите и пилеенето на средства.

Какъв ще бъде интимният им живот?

Противно на всичко, подред астрологията двата знака могат да се допълват и това не е неверно изказване, защото Скорпионът знае по какъв начин да извади чувствеността в Девата.  От интимна позиция, за им се получи, Скорпионът би трябвало да поеме контрола и да управлява нежната Дева, при изискване че съблюдава границите, които тя е сложила. Това обаче крие известни опасности, защото Скорпионът е много по-широкоскроен в леглото и в дълготраен тази рутина може да му омръзне и разочарова.

Любовен съвет за тази двойка

От всичко казано дотук е мъчно да си представим по-различна двойка, само че въпреки всичко те имат някакви шансове за триумф, в случай че умеят да се опитомят взаимно. За задачата те би трябвало да опитат да намерят салдото и компромиса, само че това изисква доста време и отдаденост, тъй че не мислете, че ще е лесна задача.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР