Сайтът SupraMKV е успял да се сдобие с официални снимки на

...
Сайтът SupraMKV е успял да се сдобие с
официални снимки на
Коментари Харесай

Новата Toyota Supra - първи официални снимки

Сайтът SupraMKV е съумял да се снабди с официални фотоси на новото потомство на модела Toyota Supra. Снимките са “изпуснати ” от немския офис на японците, когато някой се е добавил в “листа на чакащите ” попълвайки формуляр на комерсиалния уебсайт.

Външноста на Toyota Supra серия А90 няколко пъти е хващана от папараците. От тях се вижда, че дизайнът на новото спортно купе е основан на този при концепта FT-1 от 2014-а година, само че в серийното осъществяване някои черти на колата са упростени. При серийното осъществяване отсъства релефният преден похлупак с транспарантно прозорче през което се вижда моторът, липсват тънките крачета на страничните огледала и тясната челна оптика.

На новите фотоси се вижда, че колата има черни предни стойки на покрива, такива са стойките на страничните огледала, предният сплитър, “крилцата ” на страничните накладки и кърмата, както и покрива с две издутини /double-bubble/.

Новата Toyota Supra употребява платформата на сегашното, шесто подред потомство на BMW Z4. Но немската и японска машини имат различен външен дизайн, различни настройки на моторите и шаситата. Базовото осъществяване на спортното купе е оборудвано с мотора с показател B48D, който е един от разновидностите на двулитровата турбочетворка на BMW. За по-силните модификации ще се оферират двигателите B46D (четирицилиндров) и B58C (шестцилиндров).

В началото на октомври Toyota стартира да приема поръчки за колата, само че за онлайн-запазване бяха налични единствено 900 автомобила. Техните купувачи ще станат членове на тъй наречените “Клуба 900 ” – Supra 900 Club.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР