Сайтът на врачанския вестник „Враца днес“ в петък стори една

...
Сайтът на врачанския вестник „Враца днес“ в петък стори една
Коментари Харесай

Гнусно! Сайтът „Враца днес“ погреба жив бащата на адвокат Росен Бончев, Иво Йорданов дори не се извини /доказателства/

Сайтът на врачанския вестник „ Враца през днешния ден “ в петък стори една от най-големите гнусотии в историята на локалната публицистика. В края на деня той си разреши да популяризира новината, че е умрял потърпевшият по-рано при злополука пред болничното заведение във Враца доктор Георги Бончев, татко на известния юрист Росен Бончев.
Гнусното е, че тъкмо в този миг в софийската болница „ Софиямед “ течеше тежка интервенция на възрастния човек, а синът му очакваше резултата от нея в коридорите на здравното заведение. И до момента в който Росен Бончев се молел татко му да оцелее, почнал да получава съболезнования по телефона за неговата кончина. След повече от 3 часа интервенцията на доктор Бончев завършила сполучливо и той бил настанен в реанимация, като лекуващите са споделили, че идващите 10 дни са решаващи.
За екипа на „ Враца през днешния ден “ обаче по-важното е било не да ревизират какво е здравословното положение на възрастния човек, а да се опитат да разгласяват „ извънредна “ вест, без да ревизират дали е истина. Важно е хората да знаят, че в този уебсайт работят Силвия Симеонова, Петя Валентинова и Ани Самарджийска, отпред с аграрния публицист Иво Йорданов. Това са „ титаните “ на локалната публицистика, които оскверниха специалността и докараха ненужна спомагателна тъга в фамилията на доктор Георги Бончев.
Гнусната вест заставам на уеб страницата повече от час и едвам по-късно бе изтрита, без някой от „ Враца през днешния ден “ да си направи труда да се извини на читателите си и фамилията Бончеви за долнопробния памфлет.
Агенция BulNews съумя да направи скрийншот на скандалния материал, с цел да покаже на обществото разликата сред същинска и псевдо публицистика.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР