Сайтът на врачанския вестник Конкурент“ продължава да бълва фейк новини,

...
Сайтът на врачанския вестник Конкурент“ продължава да бълва фейк новини,
Коментари Харесай

Нова лъжа в „Конкурент“! Гошо Синдика „убива“ хора в катастрофи, за да трупа трафик /доказателства/

Сайтът на врачанския вестник „ Конкурент “ продължава да бълва фалшив вести, откри мониторингът на организация BulNews.
През последните години сме писали неведнъж за откровените неистини, които си разрешава да разгласява основният редактор Георги Александров, известен като Гошо Синдика. Въпреки това дребничкият „ публицист “ настойчиво продължава да качва фалшив вести, защото това е единственият метод да притегли интереса на читателите към умиращата медия.
Последният случай е от през вчерашния ден. Отчаян от неналичието на трафик към ведомствения уебсайт, Гошо Синдика си измисли починала жена в злополука на Автомагистрала „ Тракия “. Постави гръмкото заглавие „ Жена почина в тежка верижна злополука СНИМКА “ и разумно материалът стартира да натрупа читатели. За задачата Гошо Синдика подло качи текста в рубриката „ Крими “, в която нормално се пускат районни материали, вместо в рубриката „ България “. По този метод той излъга хората да прочетат новината, макар, че тя е национална и като такава не би привлякла толкоз интерес.
Отгоре на всичко в самия текст, който е от 3 фрази, си написа, че това е непотвърдена информация, само че това не го е спряло да сложи в заглавието страшното изказване за починала жена. Тук и в този момент няма разясняваме бруталните правописни неточности, които един същински „ публицист “ като Гошо Синдика не трябва да позволява никога.
Разбира се, цялата негова история със умрял човек, не е вярна. Наистина, има сходна злополука, само че в нея не е умрял никой. Това стана ясно още в първите часове след конфликта на автомагистралата, само че Гошо Синдика не счете за нужно да смъкна лъжата и да разгласява истината за пътния случай. И към този час в уеб страницата на „ Конкурент “ продължава да се кипри лъжата за жертва.
Очевидно Гошо Синдика не е другар на истината…
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР