Сайтът на Община Рим предупреждава: Всеки, който зацапва, обезличава или

...
Сайтът на Община Рим предупреждава: Всеки, който зацапва, обезличава или
Коментари Харесай

Американски турист в Рим похапна сладолед и пи бира срещу € 450

Сайтът на Община Рим предизвестява: „ Всеки, който зацапва, обезличава или поврежда исторически и художествени монументи, както и места за поклонение, ще бъде осъден с минимална административна санкция от Евро 400 “ – а 55-годишният американски екскурзиант е направил това, седейки на оградата на фонтана на Пиаца Мадона деи Монти с бира и сладолед.

От полицията споделят, че първо са помолили американеца да стане от заетото място – и в случай че го беше сторил, евентуално би се разминал със глобата, разказва случая fanpage.it. Но той не реагирал, което довело до санкцията. Впоследствие се оказало, че американецът е италианец по генезис, въпреки че се опитал да се оправдае с незнанието на италиански език. Но както се показват пред изданието бдителните служители на реда, „ Дузпата към този момент беше свирена ”.

Въпреки възбраната, доста се срещат на известния шадраван и се пробват да си починат, сядайки по оградата и перилата, само че нормално реагират на подканата на полицията да не го вършат. Така...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР