Сайтът на Harper's Bazaar направи селекция на най-популяните и интересни

...
Сайтът на Harper's Bazaar направи селекция на най-популяните и интересни
Коментари Харесай

Топ тенденции в модата за пролет/лято 2022: Дълбоки деколтета, ярки цветове и дрехи с отворен гръб

Сайтът на Harper's Bazaar направи селекция на най-популяните и забавни трендове в модата, които ще бъдат настоящи през 2022 година Така че, в случай че желаете и вие да сте в крайник с модата, ето какви детайли наложително би трябвало да участват в дрешника ви тази година.

Ключова роля в сбирките си дизайнерите отреждат на ярките цветове. Сред най-тренди от тях са жълто, оранжево, зелено, алено, розово, цикламено и други На респект са ватираните якета, само че и пухените такива също остават настоящи през този сезон.

Специално място в листата с трендовете, които стилните корифеи сервират на вниманието ни тази година, ще заемат облеклата с голям брой изрязваня по тях на най-неочаквани места. Блуза с един или асиметрични ръкав, блуза или рокля с гол тил, риза с надълбоко деколте или мрежест топ ще са измежду звездните оферти на международните специалисти.

Полупрозрачни материи, облекла с многоцветни принтове и шарки по тях също ще са изключително известни. Плътният чорапогащник ще отстъпи място на полупрозрачния, който ще бъде предлаган в цялото разнообразие от цветове и нюанси, се споделя в публикацията на уеб страницата.

Още през декември пък стилистите Who What Wear предвидиха шест фешън трендове за 2022 година, измежду които якета за мъже с яка, вратовръзки с разнообразни щампи в композиция с ризи и къси кожени ръкавици в ярки цветове.

Също по този начин през 2022 година ще виждаме все по-малко облекла за мъже и дами, като на тяхно място ще се появят такива, които не се подчиняват на половете. „ Ще забележим андрогинни фешън трендове през тази година, по-специално дами, носещи мъжки костюми и мъже, носещи килтове/плисирани поли “, отбелязва дизайнерката Мики Фрийман пред InStyle.

Другото, което ще бъде известно през идващите месеци, са щампите от предишното. Помислете за карикатурите на герои от детски или пък изобразяването на части от комикс. Според Фрийман, хората нямат самообладание да прегърнат по-забавната част на живота, която може да бъде донесена от носталгията по детството, карикатурите, пастелите и комиксите.

Огромните панделки за коса и кристалните декорации за глава също ще създадат своето впечатляващо завръщане.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР