Сайтът е отстранил по-голямата част от видеосъдържанието си, което е

...
Сайтът е отстранил по-голямата част от видеосъдържанието си, което е
Коментари Харесай

След обвинения: Pornhub свали три четвърти от съдържанието на сайта си

Сайтът е отстранил по-голямата част от видеосъдържанието си, което е било качено от консуматори. Милиони видеа са били свалени, откакто платформата бе упрекната, че е разгласила материали с присъединяване на деца, както и на такива, които са снимани без единодушието на участниците в тях.
Още в понеделник от Pornhub оповестиха, че са подхванали големи стъпки, като са забранили качването на видеоматериали от непроверени консуматори, забранили са свалянето на множеството клипове и са изтрили до момента качените такива от нелицензирани лица и компании. След тези промени на уеб страницата от 13,5 милиона видеа останаха малко под 3 милиона, прецизира CNN. В бъдеще всички искащи да разгласяват наличие, ще би трябвало да станат утвърдени консуматори, като качат своя фотография и потребителско име.
 Ето къде гледат най-вече порно по време на ковид, България с връх Ето къде гледат най-вече порно по време на ковид, България с връх
След като преди дни стана ясно, че най-големият порносайт в света PornHub даде гратис премиум-акаунти за да понижи разпрост...
От основаната в Канада компания оповестиха, че са изпреварили всички обществени мрежи, като са оповестили, че цялото наличие на уеб страницата е от тествани консуматори, нещо, което Фейсбук, Instagram, TikTok, YouTube, Snapchat и Twitter не са създали. “В наши дни всички обществени мрежи носят отговорността да се борят с противозаконното наличие. Решенията би трябвало да се основават на действителните обстоятелства и да се взимат от същински специалисти. Надяваме се, че демонстрираме ясно, че сме образец, който да бъде следван “, безапелационни са от компанията.
По-рано този месец Pornhub стана цел на следствие на New York Times, след което главните компании, опериращи кредитни и дебитни карти, взеха решение да не обслужват повече уеб страницата. Разследването на Николас Кристоф сподели видеа, в които се демонстрират полови издевателства над дами в безсъзнание, като даже има и клип на голо 14-годишно момиче. Според журналиста, канадската компания дава опция материалите да бъдат сваляни непосредствено, което основава предпоставки за по-нататъшното им разпространяване. От Pornhub отхвърлиха изцяло обвиняванията и ги окачествиха като “безотговорни и шокиращо погрешни “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР