Сайтът е направен добре. Основният проблем е, че всеки туроператор

...
Сайтът е направен добре. Основният проблем е, че всеки туроператор
Коментари Харесай

Абазов за мнимата фирма за почивки: Сайтът е направен добре

„ Сайтът е изработен добре. Основният проблем е, че всеки туроператор и турагент в България би трябвало да има лиценз и компания в България “, съобщи в предаването „ Тази заран “ Емил Абазов от Асоциацията на българските туроператори.

В началото на юли bTV описа за мнима компания " Травел Премио " за екскурзии, която мами туристи, които заплащат в евро, само че не получават мечтаното пътешестване. Сега схемата към този момент не се популяризира, само че броят на пострадалите пораства.

Мъж заплаща 480 евро, само че не съумява да отиде на Халкидики

„ Последните години не се беше случвало. Това не е туроператор, а една плоска скица, няма компания “, добави Абазов.

Според него инспекцията в уеб страницата на Министерството на туризма лишава минутка.

„ Този уебсайт е копие на нашето име, обърнати са думите. Използва се нашата история, защото и ние сме интернационален туроператор. Ние самите пуснахме незабавно сигнали до Министерството на туризма, до КЗП, ГДБОП, прокуратурата. Над 45 дни лиши да се задейства държавният уред “, счита той.

След следствие на bTV за схемата, тя към този момент не се популяризира, само че броят на пострадалите пораства

„ Нас ни потърсиха към 30 души. Ние разбрахме единствено за двама души, които са платили. Ние нямаме нищо общо. Нека тези хора, които са платили да се свържат с нас, да ни изпратят платежен документ, ние не можем да върнем сумата, само че аз ще имам ангажимент да дадем една добра отстъпка за някой от нашите стратегии. Ние също сме пострадали. Правим го като жест на благосклонност “, сподели Абазов.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР