Сайт подреди нациите по красота. Класацията се прави от 2002

...
Сайт подреди нациите по красота. Класацията се прави от 2002
Коментари Харесай

Шведите и норвежките признати за най-красиви в света

Сайт подреди нациите по хубост. Класацията се прави от 2002 от интернационалния уебсайт за запознанства Beautiful People. Според тазгодишната ранглиста досега за най-привлекателни потребителите са оповестили мъжете от Швеция и дамите от Норвегия, написа в. „ Дейли Мейл ".

Според разпоредбите на уеб страницата профилите на начинаещи претенденти да бъдат признати в " клуба на красивите " се правят оценка в границите на 48 часа от към този момент приети за привлекателни членове. Ако кандидатът/кандидатката не е задоволително красив/а, акаунтът бива изтриван. Въз основа на това кои поданици на кои страни са били по-често признавани за хубави, уеб сайтът всяка година сформира лист на страните съгласно привлекателността на жителите им.
За най-красиви досега са оповестени мъжете и дамите от Скандинавските страни. Сред мъжете изключително се акцентира хубостта на шведите и датчаните, както и на бразилците.
В дъното на класацията са ирландци, руснаци и поляци. Потребителите на уеб страницата не считат за красиви и мъжете от Англия, Индия и Япония. Сред дамите като най-непривлекателни физически са оценени германките и китайките

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР