Саймън Коуел показа по-игривата си страна, облечен като свещеник, за

...
Саймън Коуел показа по-игривата си страна, облечен като свещеник, за
Коментари Харесай

Саймън Коуел подлуди феновете, докато се обличаше като „горещ свещеник“ на партито на звездата от X Factor

Саймън Коуел сподели по-игривата си страна, облечен като духовник, с цел да се събере още веднъж със звездата от X Factor Луси Спрагън за мистериозно празненство за ликвидиране.

64-годишният магнат от X Factor беше хазаин на празненството дружно с партньорката си Лорън Силвърман, а певицата Луси, 32, показа бърз взор към изпълнената си със занимания вечер със Саймън, до момента в който споделяше няколко фотоси в Instagram - доста до наслада на нейните почитатели, които бяха много изумени да видят Саймън, облечен като духовник.

Луси, която участва на костюмираното празненство дружно с приятелката си Емилия, сподели на своите почитатели в Instagram, че Саймън е страховит артист, както и гуру на музикалната промишленост, защото той безапелационно фалшифицира личната си гибел като част от мистерията на убийството вечер.

Бившата звезда от X Factor, която се появи в шоуто на ITV през 2012 година, сияеше от ухо до ухо, до момента в който позираше до Саймън - който неотдавна беше взривен от някогашния си сътрудник от X Fac...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР