Саяна (Хасково) спечели у дома с 2:1 срещу Асеновец (Асеновград).

...
Саяна (Хасково) спечели у дома с 2:1 срещу Асеновец (Асеновград).
Коментари Харесай

Саяна повали Асеновец

Саяна (Хасково) завоюва вкъщи с 2:1 против Асеновец (Асеновград). Двубоят е от 20-ия кръг на Югоизточната Трета лига. В средата на първата част гостите изгубиха Мутлу Алиев поради травма. Димитър Алексиев тресна гредата на асеновградската врата в 31-ата минута. В 35-ата след двойно подаване със Спас Милушев, Митко Плахов стреля на сантиметри от външната страна на асеновската врата. Секунди след почивката Христо Христов подаде отдясно и Алексиев откри резултата за Саяна. 180 секунди по-късно Васил Гуджев изравни непосредствено от корнер. В 68-ата минута хасковския отбор извърши корнер и Георги Хашев вкара победния гол. 

После футболист на Асеновец пропусна да изравни с глава. Плахов пък стреля рисково, само че стража мазета топката с върха на пръстите на ръката си. Осезаемо се почувства в Саяна отсъствието на контузения им капитан Тейнур Марем.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР