Съвсем в края на речта си Ахмед Доган казва, че

...
Съвсем в края на речта си Ахмед Доган казва, че
Коментари Харесай

Нигяр Джафер: Доган ни призова към готовност за изненади

Съвсем в края на речта си Ахмед Доган споделя, че предварителни избори може и да има. Той показва своето мнение, че съгласно него не е добре да има, тъй като това няма да промени нищо - нещо, което в действителност съществуваше и в другата му тирада предходната година. Парламентарната група получи висока оценка от почетния ръководител на Движение за права и свободи, споделя зам-председателят на Народното събрание Нигяр Джафер в изявление пред " Канал 3 ".

В отговор на въпрос изненада ли ви почетният ръководител Ахмед Доган с отхвърли си от визията за предварителни избори, тъй като допускам, че с концепцията за програмно държавно управление не ви е изненадал, защото при вас изкристализира от месеци насам, Джафер декларира:

" Вярно е, че последните няколко месеца ние приказваме за стратегия за ускорено развиване на страната. Панелите ни работят по секторните политики, тъй като считаме, че това е нещо доста съществено и не може просто по този начин пъкъл хок да се пишат някакви неща, които да се показват като някаква визия или като някаква стратегия. Факт е, че словото на почетния ръководител обичайно се чака от доброжелатели и от недоброжелатели. Хубавото е, че всички четат речите и ги разясняват. Това към този момент не е изненада за никого. Мисля, че на България липсват визионери по принцип и хора, които в действителност да предвиждат нещата, без значение дали това се харесва на някого, или не се харесва ".

 Доган в годишното си послание: Програмен кабинет, само че без предварителни избори Виж още Доган в годишното си послание: Програмен кабинет, само че без предварителни избори
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР