Съвсем скоро в болница Свети Кирил ще настъпи тотален хаос.

...
Съвсем скоро в болница Свети Кирил ще настъпи тотален хаос.
Коментари Харесай

Сензация в Откраднат живот, следва тотален хаос и обрат!

Съвсем скоро в болница " Свети Кирил " ще настъпи цялостен безпорядък. Причината е завръщането на един от основните герои през предишния сезон, а точно шефът на болничното заведение доцент Банков.

Юлиан Вергов пусна кадър от болничното заведение, а почитателите му изпод безусловно полудяха: " Кога се завръщаш ", " Нямам самообладание да те видя още веднъж в сериала ", " Ей в този момент стана забавно ", написа Блиц.

В момента една от най-интересните любовни линии е любовният триъгълник сред доктор Огнянова, шефът на незабавното доктор Марио Ковачев и брат му доктор Тони Ковачев. Любовта на първите двама към този момент става все по сложна за криене, макар че е неразрешена и може да докара до цялостен провал на връзките сред братята. В предишния сезон доктор Огнянова пък имаше бурна спекулация с доц- Банков, от който направи аборт. В края на сезона някогашният шеф отпътува за Германия, където от кома се разсъни брачната половинка му и остави изгората си в България.



Чувствата на Огнянова още не са изцяло охладнели, макар зараждащата се обич сред нея и Марио Ковачева. Скоро на екран очевидно ще забележим и Вергов, който може да внесе цялостен ужас в болничното заведение и да преобърне нещата на 360 градуса. Освен качения кадър от него, в обществената мрежа преди дни и сътрудника му Моньо Монев (доц. Мазов в " Откраднат живот " ) добави фотография от конференция на която зад тила им се виждаха доцент Захариев и изгората му доктор Стилянова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР