Съвсем скоро стана ясно, че риалити сензацията Ким Кардашиян най-сетне

...
Съвсем скоро стана ясно, че риалити сензацията Ким Кардашиян най-сетне
Коментари Харесай

Ким и Кайли разгорещиха страстите! Двете сестри със секси кадри от ваканцията им

Съвсем скоро стана ясно, че риалити сензацията Ким Кардашиян най-накрая се подреди в клуба на милиардерите. Състоянието на звездата към този момент е по-голямо от милиард $. Новият статут на 40-годишната брюнетка се дължи частично на двете й предприятия за козметика и долни дрехи KKW Beauty и Skims, както и на рекламните й контракти и на риалити предаването, в което взе участие. През октомври 2020 година сп. Forbes оцени положението на Кардашиян на 780 милиона $. 

Виж още:

Сестра ѝ Кайли обаче към този момент не е милиардерка. Изданието оцени положението ѝ на към 700 милиона $ след сложната пандемична година и преоценяване на облагата ѝ от компанията ѝ за козметика, 51 % от която закупи " Коти ". Тези данни обаче въобще не са разстроили Кайли, а Ким не се е възгордяла. Двете сестри взеха решение да се отдадат на следващото малко странствуване, с цел да разхлабен.

Двете секси сестри си подариха няколко слънчеви почивни дни, като демонстрираха доста плът и супер извивки, за които работят крепко. Не излиза наяве къде са били секси мамчетата, само че от фотосите е видно, че са се наслаждавали на свободното си време. 

Виж още:

Пролетната почивка на двете сестри е изпълнена с доста сън, разходки и слънчеви бани, с които да се заредят за новите провокации и работни задължения. Макар и на отмора, Ким е дружно със своите деца, с които обожава да прекарва непрекъснато времето си.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/kimkardashian/, https://www.instagram.com/kyliejenner/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР