Съвсем скоро пълнолетните български потребители ще бъдат сред първите, които

...
Съвсем скоро пълнолетните български потребители ще бъдат сред първите, които
Коментари Харесай

Най-новото GLO™ HYPER X2 AIR идва скоро на българския пазар frognews.bg

Съвсем скоро пълнолетните български консуматори ще бъдат измежду първите, които ще могат да избират сред седем нови цвята с железен колорит и грациозен дизайн на продукта.

Последната версия на новаторската технология за нагряване на тютюн glo™ HYPER X2 AIR идва у нас с премиум визия, със моден алуминиев корпус и съставлява най-лекото glo™ до момента. Това е вторият модел на устройството, което БАТ България показва за последните шест месеца, когато беше формалната премиера на glo™ в България, отличена със специфичен приз за „ Иновативно събитие на 2022 “.

Устройството glo™ HYPER X2 AIR предлага на пълнолетните консуматори усъвършенствана технология за индукционно нагряване на тютюн в стилен корпус, с 25% е по-леко от настоящия модел, и е с още по-удобен захват. Устройството е оборудвано с функционалност за по-бързо нагряване ( " Boost " ), знак за положението на батерията, новаторски механизъм на отваряне, и може да се употребява до двадесет сесии с едно зареждане на батерията.

 

.

 

" Пускането на най-новата версия на glo™ - HYPER X2 AIR в България затвърждава трансформацията и развиването на нашата компания, и акцентира за следващ път главната тактика на БАТ да понижи въздействието на своя бизнес, като предлага на пълнолетните консуматори необятна гама от по-малко рискови други възможности на пушенето* “, показаха от БАТ България във връзка премиерата на модела у нас.

 

От компанията допълват, че glo™ е минало хиляди часове проби и е подкрепено от солидни научни проучвания. Едногодишното клинично изследване, което БАТ организира за оценка на въздействието, сподели, че пълнолетните пушачи, които са минали напълно към glo™, са постигнали обилни и устойчиви усъвършенствания в няколко индикатора за евентуална щета спрямо тези, които не престават да пушат. Резултатите от това изследване предоставиха нови значими данни, които допълват доказателствата в поддръжка на glo™ като артикул с понижен риск*.

 

Повече за изследването може да прочетете.

 

.

glo™ HYPER X2 AIR ще се предлага в комерсиалната мрежа в страната с тютюневи стикове за glo™ под одобрената марка на премиум бранд в България, както и под втори нов продуктов бранд на стикове за устройството. Продуктите ще бъдат налични и в множеството огромни търговски центрове, измежду които The Mall и Paradise Center в гр. София, Grand Mall в гр. Варна и Mall Plovdiv в гр. Пловдив.

 

Повече за устройството може да прочетете на
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР