Съвсем скоро и Корнелия Нинова ще я споходят ударите на

...
Съвсем скоро и Корнелия Нинова ще я споходят ударите на
Коментари Харесай

Георги Кадиев: Готвят преврат срещу Нинова в събота

Съвсем скоро и Корнелия Нинова ще я споходят ударите на ориста. Лидерката на Българска социалистическа партия безчет пъти успяваше да се измъкне суха след всяко изборно проваляне, само че този път май няма да й се размине. Защото съгласно Георги Кадиев от най-близкото й обграждане й готвят прелом. 

Той заяви това във фейсбук с нескрита злост. Ето какво написа Георги Кадиев: 

Може да имам и имам всевъзможни рецензии към Корнелия Нинова, само че е непоносимо, когато най-близките й хора вършат прелом против нея, с цел да се наместят в скута, с мазно кафе в ръка.
Още в събота ще го видите.
Ако това ще е смяната вляво, благодаря.

Както Lupa.bg писа през вчерашния ден, се чака привикване на ексклузивен пленум на партията тази събота, макар желанието на управлението той да се състои другата неделя. Повече от 70 членове на Националния съвет обаче мислят друго и са събрали подписи събитието да се състои на следващия ден. Най-вероятно след оставката на Нинова краткотраен ръководител на Българска социалистическа партия до провеждането на конгреса през октомври ще стане заместникът й Атанас Зафиров. Очаква се също по този начин парламентарната група да бъде управлявана от Борислав Гуцанов - досегашната дясна ръка на Нинова. 

" Хората към Корнелия са предатели-рецидивисти-паразити. Сега търсят различен гостоприемник и съм сигурен, че ще го намерят. Да е мислила, когато се обкръжи с такива. Не я скърбя! ", пишат почитателите на Кадиев под поста му. 

А други обобщават: " Тя, нали подаде оставка? Какъв прелом. Тя завърши. А в случай че се върне отпред есента, то тя ще завърши Българска социалистическа партия ". 

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР