Съвсем скоро Борисов ще бъде минало – важното е как

...
Съвсем скоро Борисов ще бъде минало – важното е как
Коментари Харесай

Нинова: Все повече хора виждат в БСП възможност за живот без рекет

" Съвсем скоро Борисов ще бъде минало – значимото е по какъв начин българите ще си подредим сегашното и бъдещето. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред публицисти откакто подписа съглашение за взаимоотношение и поддръжка с 12 политически и цивилен организации
" Все повече хора ни поддържат и виждат в Българска социалистическа партия гаранция и опция. Гаранция за правдивост , че ще се преборим за минимална европейска заплата и минимална европейска пенсия.
Също по този начин, че ще има европейска прокуратура, отпред с госпожа Кьовеши, с цел да има и заслужено правораздаване, съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.
И опция - за събаряне на едноличния режим Борисов и възобновяване на страната с условия за правене на бизнес- без рекет , с развиване на държавното и общинско опазване на здравето.

С обучение, в което не се подменя историята и турското иго е турско иго, а не спокойно общуване, със независимост за особеното мнение ,
Живот без боязън за работата и децата . Обръщам се към всички: не се опасявайте и гласувайте. Скоро Борисов ще бъде минало.
Важно е ние, като българи, по какъв начин ще си подредим сегашното и изградим бъдещето. Началото на тези процеси е 26 май, с номер 18 в интегралната бюлетина.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР