Съвсем неофициално Хари и Меган навлязоха в нова епоха от

...
Съвсем неофициално Хари и Меган навлязоха в нова епоха от
Коментари Харесай

Още една изненада от Хари и Меган

Съвсем импровизирано Хари и Меган навлязоха в нова ера от живота си - такава, в която последователно стартират да се отърсват от сянката на кралското семейство. Показват ни го деянията им през последните няколко месеца, в които са заети само със личните си занимания.
 Меган Маркъл и първата й обществена демонстрация от месеци на събитие на Variety
Хитрата тактика на Меган Маркъл

Херцогинята несъмнено знае какво прави

Миналата седмица Меган Маркъл се появи на събитие на списание Variety - първо светско събитие от доста време. Преди това дружно със брачна половинка си участваха в среща във връзка Световния ден на менталното здраве.

А единствено преди ден двамата бяха във Ванкувър, където участваха на хокейния мач сред Ванкувър Канъкс и Сан Хосе Шаркс на Роджър Арина. Появата им в Канада напълно не е инцидентна и е алегорична на няколко равнища.

Меган живее в страната в продължение на седем години, до момента в който се снима за сериала " Костюмари " и се възпламенява по хокея.

Хари пък е индивидът, който дава първата шайба за играчите и това се оказва много значим " жест " - 21 години по-рано кралица Елизабет прави същото по време на визитата си в страната, освен това още веднъж на мач сред Ванкувър Канъкс и Сан Хосе Шаркс.

Третата причина принц Хари и Меган Маркъл да са в Канада е, че идващите игри Invictus, както и първите зимни такива, ще се състоят във Ванкувър и Уистлър през 2025 година Хари е основател и патрон на фондацията Invictus Games, която провежда спортното събитие за военни ветерани и военни с физически недъзи.

Всъщност има и четвърта причина принцът и някогашната актриса да обичат Канада. Именно там през 2017 година двамата за първи път се появяват дружно на обществено събитие. Две години по-късно пък отпразнуват Коледа като семейство във Ванкувър -, напомнят Hello.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР