Съвсем наскоро стана ясно, че футболната съпруга Виктория Бекъм спазва

...
Съвсем наскоро стана ясно, че футболната съпруга Виктория Бекъм спазва
Коментари Харесай

Диетата на Виктория Бекъм за съвършена фигура

Съвсем неотдавна стана ясно, че футболната брачна половинка Виктория Бекъм съблюдава строго хранителния си режим, като нейният брачен партньор издаде, че от 25 години тя яде едно и също. Самата Виктория удостовери тези негови думи и съобщи, че яде доста риба и води доста здравословен метод на хранене. Тя призна обаче, че обича да се любува на пиво с вечерята си, каквато и да е тя, написа life.dir.bg.

Виктория Бекъм е общоизвестна с манията си по диетите за намаляване, а фигурата ѝ е мечтана цел на милиони девойки по света. Но брачната половинка на Дейвид Бекъм въпреки всичко има има обичани храни, като част от тях са плодове, суши, а като напитка тя обича да залага на бяло вино.

Ето какъв режим съблюдава от време на време Пош Спайс:

Първи ден:

Това е най-тежкият ден от диетата. В него са разрешени са чай и вода. Разбира се чаят може да е билков или плодов, като до обяд можете да приемате безкрайно количество чай или вода. Вечерта можете да изпиете една огромна чаша чай от хмел с малко мед.

Втори ден:

За втория ден към този момент се вкарва и ориз (125 г), който се вари без да се соли. На закусва се хапва 100 гр. нискомаслено кисело мляко, половин настъргана ябълка, а към тях се прибавя и половин порция ориз.За втора закуска се яде препечена филия черен самун. За обяд се подготвя салата от 100 г краставици с лимонен сок и малко зехтин, 1/3 от ориза и 30 гр. шунка. А за вечеря едно яйце дружно с останалия ориз, само че без сол.

Трети ден:

Закуската се състои единствено една чаша кафе или чай и една филия изгорял черен самун намазан с маргарин, като може да добавите и 50 гр. сирене. За обяд се яде 70 г шунка и 50 гр. нарязана краставица. Вечерята е два домата, 70 гр. сирене. Ако обичате пъпеш, можете да вкарате малко и от него.

Четвърти ден:

За закуска се яде една кофичка кисело мляко с един банан. Като втора закуска може да се изпие 250 мл. айрян. За обяд се хапва 1 ч.ч. кисело мляко, 2 домата, 2 препечени филийки черен самун и билков чай. Вечерята се състои от салата от 150 г чушки и 200 г краставици; 100 г свинско филе на скара, 200 г кисело мляко.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР