Съвсем наскоро, производителите на смартфони започнаха активно да пускат апарати,

...
Съвсем наскоро, производителите на смартфони започнаха активно да пускат апарати,
Коментари Харесай

ASUS Zenfone Max Pro M1 – първият смартфон на компанията от продуктовата линия Android One

Съвсем неотдавна, производителите на смарт телефони започнаха интензивно да пускат апарати, влизащи в продуктовата гама Android One. В нея може да попадне всеки, само че при изискване, че мобилното устройство употребява „голата“ операционна система Android. За сметка на това, притежателите на телефоните получават в ръцете си джаджи, работещи въз основата на замислената от самата Гугъл операционна система. Смартфонът ASUS Zenfone Max Pro M1 ще стане първото такова устройство на марката с тази специфичност.



Както твърди през днешния ден профилното издание, скоро в продажба ще постъпи смарт телефона ASUS Zenfone Max Pro M1, който ще стане първото мобилно устройство на тайванския производител, доставящо се без фирмена обвивка. Това значи, че непосредствено „от кутията“ на него ще бъде конфигурирана операционната система Android 8.1 Oreo с поддръжка на функционалността Project Treble за бързо приемане на актуализации и пачове за сигурност.

Известно е също, че смарт телефонът ASUS Zenfone Max Pro M1 ще се окаже по-добър от своя предходник, който беше прочут под името ZenFone Max Plus M1. На устройството се приписва мощния 8-ядрен процесор Qualcomm Snapdragon 636 с тактова периодичност 2,2 Ghz, USB Type-C, 4/6 GB оперативна памет и 32/64 GB непрекъсната флаш-памет, железен корпус, както и акумулаторна батерия с внушителния потенциал – 5000 mah, а също ще участва и поддръжка за бързо зареждане Quick Charge 3.0.



В останалата част, новото мобилно устройство ще разполага с пълноразмерен екран (диагоналът е неизвестен) със съответствие 18:9 и разграничителна дарба 2160 1080 пиксела (FHD+), двойна съществена (16 Mp + 16 Mp) и 16-Мегапикселова предна камера, както и система за сканиране на лицата Face Unlock. Информация за дебюта на телефона ASUS Zenfone Max Pro M1 на пазара за жалост към момента няма. Тъй като данните за това мобилно устройство се появиха едвам през днешния ден, то най-вероятно той ще се появи по рафтовете на магазините през май, само че първо би трябвало публично да се показа.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР