Съвсем наскоро актрисата Яна Маринова се разбесня на хейтъри, които

...
Съвсем наскоро актрисата Яна Маринова се разбесня на хейтъри, които
Коментари Харесай

Яна Маринова разкри шокиращи неща за живота си

Съвсем неотдавна актрисата Яна Маринова се разбесня на злобари, които си разрешиха да я наскърбяват в обществените мрежи. Преди настъпването на новата година тя реши да направи още куп самопризнания за персоналния си живот, които до този миг не е разкривала обществено. Успешната актриса е живият образец, че богатите, известните и съумелите не постоянно са щастливи. И в живота им се случват неща, които ги стоварват на земята с цялостна мощ.

"Реших, аз ще съм елхата С декорация и алено вино за задушевни диалози с обичани хора... В този интервал от живота си, в никакъв случай не си оставям време, с цел да се насладя на празниците, както бих желала...

Не се гордея с това, в противен случай - споделям го с мъничко горест и с благопожелание да открия метод, по какъв начин повече моменти в живота ми да бъдат хем с любовта и фамилията, хем с работата. В чужбина това се получава ненапълно, тъй като там човек, който работи крепко постоянно е оценен финансово и може да си разреши, и двете... Но.

Оценен с какво? Не желая да "успявам " с функции, които са ми скучни до болежка. А с тези, които са тъкмо като за мен, и ще ме излекуват от еднообразието и уеднаквяването, обзело съвсем целия западен свят.

Тоест, би трябвало да вършим нещата по 250 пъти повече от другите хора и постоянно жертваме доста от обичаните неща, в случай че желаеме да получим тъкмо това, което желаем ", написа звездата от "Диви и щастливи ".
И добавя: "Знам, на шегата за елхата си се дръзвам сама Просто не обичам отрязани дръвчета във всяка къща по света. И на всичкото от горната страна да честваме, до момента в който те стоят отрязани до нас. Една елха на градския площад или в квартала не е ли по-добра концепция "....
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР