Съвсем естествено, основната цел на всеки онлайн бизнес и, най-вече,

...
Съвсем естествено, основната цел на всеки онлайн бизнес и, най-вече,
Коментари Харесай

Почти 90% от онлайн бизнесите се провалят. Знаете ли защо?

Съвсем естествено, главната цел на всеки онлайн бизнес и, най-много, на онлайн магазините, е да печелят допустимо най-вече и да не стопират да порастват. В тази публикация ще ви споделим за какво голяма част от тях не съумяват да реализират задачите си, пренебрегвайки основни фактури за триумфа в цифрова среда, свързани с хостинг услугите и инфраструктурата, на която разчитат.

Причините

Знаете ли, че близо 9 от всеки 10 онлайн бизнеса не съумяват да се задържат на пазара и да реализират своите цели? Най-общо казано, съществуват 2 съществени аргументи, които могат да " подсигуряват " неуспеха на всеки електронен магазин или бизнес още преди той да е стартирал:
Прекалено високи разноски първоначално
Всеки онлайн магазин има упоритостта да се трансформира във водещ бизнес в своя сегмент и постоянно това изиграва неприятна смешка за неговите създатели. Грешно решение е да инвестирате прекомерно огромна сума в уеб хостинг запаси (сървъри, хостинг услуги с високи параметри, както и в допълнение оборудване) с вярата, че един ден те ще дават отговор на потребностите на бизнеса ви. Прекалено доста онлайн магазини по този начин и не доближават момента, в който приходите им надвишават разноските за сходни решения.
Некачествена хостинг услуга
Това е другата прекаленост, в която онлайн бизнесите изпадат, търсейки допустимо най-достъпни решения. Често, при този вид вероятни механически проблеми, липса на поддръжка, ниско равнище на отбрана и незадоволителна работа на уеб уеб страниците могат да провалят всеки бизнес. Имайте поради, че потребителите са извънредно чувствителни във връзка с сигурността и потребителското си прекарване онлайн, а близо 2/3 от тях в никакъв случай не биха се доверили още веднъж на онлайн магазин, който не е дал отговор на упованията им.
Липса на опция за напредък
Често, онлайн магазините се провалят точно в интервала, в който най-сетне стартират да печелят. Дори да са планували предходните два сюжета, те изпадат в неспособност да се развиват с мечтаното движение, заради рестриктивните мерки, наложени им от инфраструктурата, на която разчитат. Добри образци за това са всички онлайн магазини, които не съумяват да устоят на трафика по време на промоционални акции и да обслужат всички свои клиенти заради претоварване. Най-често това се случва, когато тези бизнеси разчитат на споделен хостинг с закрепени параметри без опция за прекосяване към различен вид услуга.

Възможните решения
Гъвкави и скалируеми
Най-добрият вид за вас е да откриете хостинг решение, което може да се развива съразмерно на бизнеса ви във всеки един миг. Така ще си гарантирате, с изключение на точните параметри и запаси, и разход, който можете да си позволите.
С опция за миграция
Уверете се, че хостинг решението, с което стартирате онлайн бизнеса си, може да бъде променено във всеки един миг. Така ще сте сигурни, че при бърз напредък и незабавна нужда от повече онлайн запаси, ще разполагате с избор и опция за миграция към различен вид услуга (VPS, облачни системи и др.).

Как да разберете от какъв хостинг запас се нуждаете

Знаем, че за започващите бизнеси е мъчно да плануват тъкмо какъв брой хостинг запаси ще им бъдат нужни и да изберат подобаващото решение за своя онлайн магазин.
Ще разчитате ли на реклама и промоционални акции?
Дори сега онлайн магазинът ви да работи безпроблемно, това може да се промени по време на дейни рекламни акции и в интервали на онлайн промоции (напр., Черен петък), когато голям брой консуматори пазарят в къс времеви период.
Подгответе онлайн магазина си за пика в натоварването
Задължително е да предвидите в кои моменти трафикът към онлайн магазина ви ще е максимален и да симулирате сходно натоварване преди да започнете да притегляте клиенти. В множеството случаи ще имате потребност от повече хостинг запаси по здрач в работни дни, в почивни дни, както и по време на промоционални акции. Уверете се, че хостинг проектът ви е очакван и устоя точно на пика в натоварването, а онлайн магазинът ви в такива интервали работи безпроблемно.

Правилният хостинг проект за онлайн магазина ви

Вече знаете на какво обръщат внимание тези 10% от онлайн магазините, които се задържат в бизнеса и се радват на сполучливо развиване. Познавайки вероятните аргументи за неуспех, както и тънкостите при избора на верните хостинг решения, е време да изберете и за своя бизнес.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР