Съвременният свят предлага множество възможности особено пред млади, интелигентни и

...
Съвременният свят предлага множество възможности особено пред млади, интелигентни и
Коментари Харесай

СНИМКИ на Румен Радев трогнаха мрежата

Съвременният свят предлага голям брой благоприятни условия изключително пред млади, интелигентни и добре готови хора като вас. Възползвайте се от тях, само че не забравяйте родния си край. Това съобщи президентът Румен Радев на учениците от СУ „ Петко Р. Славейков “ в Кърджали. Държавният глава е в града по покана на образователното заведение и във връзка завършването на образователната година, оповестиха от пресслужбата на „ Дондуков 2 “.

Кадри от визитата на Румен Радев, на което той е със напълно дребни дечица, трогнаха мрежата.





В приветствието си президентът уточни, че България има потребност освен от образовани, знаещи и можещи младежи, а и от от бъдещи водачи.

Президентът поздрави най-малките възпитаници, за които през днешния ден завършва образователната година, а зрелостниците прикани да пазят „ духа на знанието “, без значение какви решения им предстоят. Румен Радев означи, че за 35 години СУ „ Петко Р. Славейков “ се е утвърдило измежду най-големите просветителни средища на България за гении и за шампионски дух.

„ Тук се съчетават мощните обичаи в нашето обучение със модерни, съвременни способи и форми на преподаване, със устрема на децата да знаят повече и да бъдат по-добри “, съобщи президентът, като добави, че това се дължи на мощния и обединен екип от преподаватели и на управлението на учебното заведение. Румен Радев се срещна с достиженията на образователното заведение и беседва с изявени възпитаници от клубове и школи в града. Според президента българските учебни заведения би трябвало да бъдат подкрепяни доста повече, „ в сравнение с вършат в този момент българските политици “.

„ Време е политиците да се съсредоточат върху народа, а не върху вътрешнопартийните си каузи. Когато фокусът им бъде ориентиран към публичните процеси, които са в интерес на нашите деца, няма да имат такива вътрешни проблеми “, съобщи пред публицисти Румен Радев. След учебния празник президентът беседва с кмета на Кърджали Хасан Азис.

Държавният глава открои развиването на града като мощна индустриална зона. Хасан Азис срещна президента с привлечените в Кърджали вложения в областта на автомобилостроенето, които включват цех за авточасти и проучвателен център.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР