Съвременният човек живее в свят, в който постоянно се говори

...
Съвременният човек живее в свят, в който постоянно се говори
Коментари Харесай

Уникален начин да сте сред природата, без да напускате дома си

Съвременният човек живее в свят, в който непрекъснато се приказва за замърсяване на околната среда, климатични промени, пандемии и така нататък

Ако усещате мощно, че имате потребност от отмора и възобновяване на връзката с природата, имаме добра вест.

Можете да се насладите изцяло гратис на приятни часове, без да напускате дома си. Как? В уеб страницата tree.fm. В него са събрани звуци от целия свят. И това не са какви да е звуци.

Имате опция да се потопите в неповторимата атмосфера на гори и джунгли в Мозамбик, Нова Зеландия, Аржентина, Панама, Еквадор, Естония, Испания, Русия, Норвегия, Португалия, Франция, Германия, Полша, Унгария и доста други, написа ciclovivo.com.br.

Макар онлайн слушането на естествени звуци да не може да замести изцяло действителното наличие, то въпреки всичко е добра опция. Да, няма да можете да помиришете въздуха и да докоснете с крайници тревата и мъховете, само че ще се заредите с позитивна страст.

Записите ще ви заинтригуват с неповторимата си атмосфера, бъдете сигурни в това.

Създателите на уеб страницата считат, че той ще ви помогне да се отпуснете, да медитирате или да извършите един тип цифрова версия на шинрин-йоку - “горско къпане”.

Всички аудио файлове са споделени под лиценз Creative Commons. Това значи, че изтеглянията и копията са позволени, стига да са за персонална, некомерсиална приложимост.

Не се колебайте да посетите Tree.fm, уеб сайтът може да се трансформира в едно от обичаните ви места в интернет. Тук може да слушате песента на птиците, ромона на водата, звуците напразно и връзката сред животните. Долавя се даже шумът на листата.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР