Съвременните жени са достатъчно сигурни и уверени, за да си

...
Съвременните жени са достатъчно сигурни и уверени, за да си
Коментари Харесай

11 неща, от които всяка жена се нуждае във връзката си с мъж

Съвременните дами са задоволително сигурни и уверени, с цел да си признаят, че се нуждаят от мъж в живота си.

За да се изградят уравновесени, дългогодишни взаимоотношения със мощна жена, би трябвало да са налице няколко неща. Ето кои са нещата, от които всяка жена се нуждае:

1. Динамичен метод на живот

Жените обичат да вършат доста неща едновременно. Те не обичат да стоят и да чакат мъжа да направи всичко. Всяка жена копнее да динамичен и забавен живот.

2. Независимост

Жените желаят човек, който е безусловно самостоятелен във всички аспекти. Той би трябвало да има занимания, другари. Жените търсят сътрудник, с който са равни. Те желаят да вървят дружно с мъжа до себе си, не преди или след него.

3. Позитивизъм

Жените обичат да бъдат щастливи и верният мъж би трябвало да може да ги развеселява. Негативно настроените мъже не могат да чакат пълноценна връзка. Двете неща са несъвместими.

4. Свобода

Силните дами ценят високо свободата си и желаят мъжът до тях да почита свободата им. Никоя жена не обича да бъде ограничавана по някакъв метод.

5. Конструктивна рецензия

Всяка жена се нуждае от рецензии от време на време, с цел да не позволява неточности. Разбира се, забележките би трябвало да бъдат правени тактично и да не звучат жестоко.

6. Предизвикателства

Всяка жена обича да бъде предизвиквана. Жените обичат да се състезават с сътрудниците си интелектуално, физически, прочувствено и по всевъзможен различен метод.

7. Чувство за комизъм

Да бъдеш постоянно сериозен и виновен е извънредно изтощаващо. Мъжът би трябвало да може да разсмива дамата до себе си и да може да се прави на шут, колкото е нужно, несъмнено без да се унижава.

8. Обич

Жените са хора. Още повече- те са дами. Независими и амбициозни, само че въпреки всичко дами. Всяка жена желае да бъде обичана и щастлива.

9. Доверие

Жените имат страхове, очаквания, фантазии и желаят да бъдат с мъж, на който може да се разчита за всичко. Една жена има потребност да може да бъде уязвима.

10. Партньор в закононарушенията

Най-добрата поддръжка в сложни времена, която една жена може да получи, е мъжът да бъде до нея.

11. Нови хоризонти

Силната жена осъзнава, че не може да знае всичко, само че се пробва. Затова се нуждае от сътрудник, който всеки ден ще я учи на нещо ново.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР