Съвременните автомобили разполагат с все повече нови функции, които имат

...
Съвременните автомобили разполагат с все повече нови функции, които имат
Коментари Харесай

Защо Ford се отказва от система за паралелно паркиране

Съвременните коли разполагат с от ден на ден нови функционалности, които имат за цел да създадат шофирането още по-лесна и приятна задача.
 COMPOlive - планът, с който Ford ще вършат автомобилни елементи от маслинови дървета
Как Ford ще прави елементи за коли, само че от маслинoви клони

Стъпка в вярната посока

Паркирането да вземем за пример може да се окаже същинско главоболие, изключително в огромните градове. Ето за какво някои от новите модели коли разполагат с няколко системи за паркиране, които да подкрепят водачите. А има и такива, които паркират колата без намесата на лидера.

От Ford обаче са решили да се откажат от една от тези системи и по-точно за системата за автоматично паркиране Active Park Assist.
 Снимка 653062

Тя разрешава на колите на Ford да се паркират редом сами, само че се оказва, че извънредно малко хора я използват в действителни условия. Според Bloomberg, в диалог с анализатори основният действен шеф на Ford Кумар Галотра е декларирал, че компанията ще спре да инсталира Active Park Assist в бъдещите си модели.

Освен че данните, с които разполага за използването на Active Park Assist, са безапелационни, че доста малко хора използват функцията, прекратяването ѝ ще спести пари на компанията. Всъщност точно това е основната причина за решението от отхвърли от системата.
 Обновеният Ford Puma е тук, а следва и електрически - Puma Gen-E
Това е обновената Puma на Ford

Ето какво знаем все още както за фейслифта на модела, по този начин и за електрическата версия

Според Галотра, Ford ще спести към 60 $ на всеки автомобил или към 10 милиона на годишна база. А като цяло - внушителните 2 милиарда $ ще бъда спестени. Сумата е толкоз огромна, тъй като в действителност внедряването на Active Park Assist е обвързвано с разноски като превоз, произвеждане и материали, написа Car and Driver.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР