Съвместните проверки на шест институции за безопасността на движението по

...
Съвместните проверки на шест институции за безопасността на движението по
Коментари Харесай

Денков: Мащабните проверки по пътищата започнаха, контролът ще е постоянен

Съвместните инспекции на шест институции за сигурността на придвижването по пътищата в цялата страна към този момент започнаха, оповестиха от Министерски съвет.

Това се случи по-малко от седмица, откакто такова решение беше взето на междуведомствена среща при премиера акад. Николай Денков, отдадена на този предпочитан за държавното управление проблем . Контролът ще бъде непрекъснат.

„ Няма да работим кампанийно. Няма нещо да се случи през днешния ден, с цел да можем да го отчетем пред медиите. Това ще е част от нашата всекидневна работа “, съобщи министър-председателят преди съвещанието на кабинета през днешния ден.

Акад. Денков напомни, че на провелата се на 16 юни т.г. среща са набелязани и други дейности, по които към този момент се работи. Институциите обръщат особено внимание на рисковите сектори от пътищата , както и на ограниченията във връзка с безвредното шофиране. Премиерът ще ревизира напредъка по тематиката за пътната сигурност всеки месец.

Започналите през днешния ден огромни инспекции се извършат от екипи от Министерството на вътрешните работи, Изпълнителна организация „ Автомобилна администрация “, Агенция „ Пътна инфраструктура “, Националната организация за приходите, Агенция „ Митници “ и Държавната организация „ Безопасност на придвижването по пътищата “.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР