Съвместни проверки на НАП, ДАНС и ГДБОП стартират от днес

...
Съвместни проверки на НАП, ДАНС и ГДБОП стартират от днес
Коментари Харесай

Проверки на НАП, ДАНС и ГДБОП по Черноморието

Съвместни инспекции на Национална агенция за приходите, ДАНС и ГДБОП започват от през днешния ден по Черноморието. Контролните дейности целят да подсигуряват проходите в хазната от туризъм. След извършен инструктаж инспекциите по Южното Черноморие към този момент започнаха, съобщи БНР.
В акциите по Южното Черноморие вземат участие както чиновници от Бургас, по този начин и командировани техни сътрудници от страната. Контролната акция на Националната организация по приходите е ориентирана към съблюдаване на данъчното и осигурителното законодателство, разясни представителят на ведомството в Бургас Христо Узунов.
Във фокуса на вниманието ще са хотели, заведения за хранене, краткотрайни туристически обекти: "Ще има доста патрулни двойки, ще има открити наблюдения на разнообразни търговски обекти и несъмнено, дейности на правилото на "тайният клиент ".
Не търсим напрежение. Очакваме непринудено съблюдаване на данъчното и осигурителното законодателство ". Ще се ревизират обороти, налози, касови бележки, фискални апарати, трудови контракти на сезонни служащи, споделиха още от Национална агенция за приходите. Проверките са взаимни с ДАНС и ГДОБП.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР