Съвместната специализирана операция по метода широкообхватен контрол се проведе днес

...
Съвместната специализирана операция по метода широкообхватен контрол се проведе днес
Коментари Харесай

Полицията провери 218 автомобила на АМ „Тракия“ за три часа

Съвместната профилирана интервенция по метода „ широкообхватен надзор ” се организира през днешния ден в региона на 205-ти км на автомагистрала „ Тракия ” , в посока София. В нея взеха присъединяване чиновници от ОДМВР-Стара Загора, Агенция „ Пътна инфраструктура “, Агенция „ Митници “ и Национална агенция за приходите.

Акцията бе извършена от 08:30 до 11:30 часа сутринта, като по време на нея полицейските чиновници реализираха надзор за приложимост на алкохол , наркотични субстанции, недееспособност, потребление на предпазни колани и системи за обезопасяване на водачи и пасажери в транспортните средства.

За три часа са били тествани 218 МПС и 259 лица . Установени са общо 11 нарушавания, като са формирани три Акта за определяне на административно нарушаване /АУАН/ по Закона за придвижването по пътищата /ЗДВП/. Един за неизползване на колан от лидер на автомобил, един за липса на предпазни системи при транспорт на деца и един за нередовни пътни документи .

Съставени са седем санкции с фиш – пет за нередовни документи и два за погрешно потребление на светлини. Връчени са 53 електронни фиша .

В хода на профилираната интервенция са тествани 21 товарни автомобила и 21 водачи , и са формирани два АУАН за неспазване на времето за отмора от водачите.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР